Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 17:27

Συγκέντρωση Βασιλόπουλου στη Θουρία

Γράφτηκε από την
Συγκέντρωση Βασιλόπουλου στη Θουρία

 

“Το μήνυμα που στέλνει η σημερινή σας παρουσία, είναι ένα μήνυμα νίκης, ένα μήνυμα για να συνεχίσουμε με περισσότερη τόλμη και μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά μας. Μια προσπάθεια για ένα δήμο φιλικό, φιλόξενο, ένα δήμο που νοιάζεται για τα καθημερινά, που εργάζεται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών”, τόνισε ο δήμαρχος Καλαμάτας κι επικεφαλής του συνδυασμού “Δημιουργική Πρωτοβουλία” Θανάσης Βασιλόπουλος, απευθυνόμενος σε πλήθος συμπολιτών μας, σε προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Θουρίας, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον συνδυασμό, μίλησε “και για ένα δήμο έτοιμο για το άλμα προς τα εμπρός. Για τα μεγάλα και αναπτυξιακά. Για ένα δήμο θωρακισμένο απέναντι στις καιρικές συνθήκες, για ένα δήμο με σύγχρονες υποδομές. Αυτό το δήμο θέλουμε, για αυτό το Δήμο Καλαμάτας εργαζόμαστε. Με σχέδιο και όραμα. Με πρόγραμμα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο”.

Ο κ. Βασιλόπουλος παρουσίασε τους άξονες του προγράμματός του αλλά και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί σε σχέση με έργα που αφορούν τις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Θουρίας αλλά και συνολικά τις κοινότητες του δήμου.

“Όπως σε αυτή τη θητεία τοποθετήσαμε ψηλά στις προτεραιότητές μας τα χωριά μας, έτσι και ως αυριανή δημοτική αρχή, μαζί με εσάς, με τους προέδρους, τους φορείς και τους κατοίκους όλων των περιοχών θα είμαστε εδώ για κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας», ανέφερε ο δήμαρχος, συμπληρώνοντας: “Είμαστε εδώ, δίπλα σας, για να υπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του τόπου σας, τις ανάγκες του τόπου μας. Για εμάς όλοι οι δημότες είναι το ίδιο, όπου κι αν μένουν. Στο κέντρο της πόλης, στις γειτονιές ή στις κοινότητες, όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα”.

Δίνοντας έμφαση στις 10+1 δράσεις και έργα που αφορούν το σύνολο των κοινοτήτων, ο κ. Βασιλόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα βελτίωσης κοινοτικής και αγροτικής οδοποιίας, στην εκπόνηση των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων, σε έργα αναβάθμισης των δικτύων ύδρευσης - αποχέτευσης, σε παρεμβάσεις αναπλάσεων κοινόχρηστων και αθλητικών χώρων, σε δράσεις που αφορούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας κ.ά.

Ακολούθως, ο επικεφαλής της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας” παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δ.Ε. Θουρίας και τους υποψηφίους συμβούλους και προέδρους των Κοινοτήτων Αιθαίας, Άμφειας, Άνθειας, Θουρίας, Μικρομάνης και Πολιανής.


NEWSLETTER