Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 17:57

Επισκέψεις Παναγιωτοπούλου σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από την
Επισκέψεις Παναγιωτοπούλου σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους

 

 

Τις Δημοτικές Ενότητες Φιλιατρών και Γαργαλιάνων, στο πλαίσιο της προεκλογικής της περιοδείας, επισκέφθηκε την Κυριακή η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου με υποψήφιους του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια».

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν στο Χαλαζόνι, στο Εξοχικό (Κατσίμπαλι), στη Βάλτα και στη Χριστιανούπολη, συνομίλησαν με τους κατοίκους, άκουσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και συζήτησαν τις λύσεις που θα πρέπει να δοθούν. Επίσης την Κυριακή επισκέφτηκαν το παζάρι του Κοπανακίου. Η υποψήφια δήμαρχος συνάντησε τους εμπόρους με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα του παζαριού, ενώ συνομίλησε με ντόπιους και επισκέπτες.

«Ο συνδυασμός «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» δίνει έμφαση στην εύρυθμη λειτουργία του παζαριού στοχεύοντας στην εκ βάθρων αναβάθμισή του, αλλά και στη διατήρηση της καθαριότητας στην περιοχή όπου λειτουργεί το παζάρι του Κοπανακίου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στη συνέχεια η κ. Παναγιωτοπούλου βρέθηκε στο εκλογικό γραφείο του συνδυασμού στο Κοπανάκι, όπου συνομίλησε με υποστηρικτές, φίλους και υποψήφιους.


NEWSLETTER