Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 08:06

Χριστουγεννιάτικοι ρυθμοί στην Τριφυλία

 

Εκδηλώσεις κινούμενες στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων ανακοίνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης και Περιβάλλοντος του Δήμου Τριφυλίας.

Η αρχή έγινε χθες με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κεντρική Πλατεία Γαργαλιάνων.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει ως εξής:

Σήμερα στις 7 μ.μ.. Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κεντρική Πλατεία Φιλιατρών, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών. Δράσεις δρόμου με τους Bubble Performing: Ξυλοπόδαροι, παραμυθένιοι ήρωες, σαπουνόφουσκες.

Αύριο Κυριακή στις 7 μ.μ.. Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κεντρική Πλατεία Κυπαρισσίας, με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας & των Κανταδόρων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κυπαρισσίας. Ξυλοπόδαροι και ακροβάτες βάζουν τα καλά τους και τα «ψηλά» τους και μας υποδέχονται με απρόσμενες εκπλήξεις. Bubbles Walkbout Show: Διαδραστική παράσταση με σαπουνόφουσκες.

 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

Παράλληλα, με σύνθημα «Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε ένα δώρο ζωής» θα πραγματοποιηθούν δύο εθελοντικές αιμοδοσίες. Στα Φιλιατρά αύριο Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και στους Γαργαλιάνους την ερχόμενη Κυριακή (17/12) την ίδια ώρα, στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη.