Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 20:30

Δήμος Τριφυλίας: Ματαίωση διαγωνισμού για πρόσβαση ΑΜΕΑ

Δήμος Τριφυλίας: Ματαίωση διαγωνισμού για πρόσβαση ΑΜΕΑ

Τη ματαίωση του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες» αποφάσισε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και    Πολιτικής Προστασίας του Δήμου , καθώς όπως αναφέρεται «δεν προσκλήθηκαν εγκαίρως οι οικονομικοί φορείς για παράταση της ισχύος των προσφορών τους σύμφωνα με τη παράγραφο 1 του άρθρου 72 «Εγγυήσεις» του Ν. 4412/2016»

Η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την έγκριση τεχνικών προδιαγραφών – καθορισμός όρων διακήρυξης ανοικτής ηλεκτρονικής

διαγωνιστικής διαδικασίας κάτω των ορίων με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του Νομικού Προσώπου και φρέσκου γάλακτος, για τις ανάγκες του προσωπικού του Δήμου και του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης-Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας»,

συνολικού προϋπολογισμού 213.108,90 ευρώ, εκτός του ΦΠΑ.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί, με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr .

Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών είναι : 12/01/2024 και ώρα 23:59. Ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών είναι : 15/01/2024 και ώρα 10:00.

 

Κ.Μπ.