Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 07:51

Σύσκεψη για την προετοιμασία του εορτασμού της Υπαπαντής

Σύσκεψη για την προετοιμασία του εορτασμού της Υπαπαντής

 

Σύσκεψη για την προετοιμασία του εορτασμού της Υπαπαντής, πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή στο Δημαρχείο Καλαμάτας, υπό τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, με τη συμμετοχή αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών του δήμου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον δήμο, ο δήμαρχος έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες, ώστε οι υπηρεσίες να παρέμβουν κατάλληλα όπου απαιτηθεί, προκειμένου η πόλη να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο και με ασφάλεια την πολιούχο και προστάτιδά της.

Υπενθυμίζεται ότι τους φετινούς εορτασμούς θα λαμπρύνει με την παρουσία του ο πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος ο Β’.

Κατά τους εορτασμούς της 2ας Φεβρουαρίου, επίσης, αναμένεται να παραστούν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα μέλη της πολιτικής ηγεσίας, της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο δήμος αναφέρει ότι σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του εργολάβου, ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι εργασίες και παραδίδεται προς χρήση για τον εορτασμό της πολιούχου Υπαπαντής, η αναπλασμένη πλατεία, πλην ενός μικρού τμήματος στο βορειοανατολικό μέρος.