Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 13:14

Και σήμερα η παραλαβή του εκλογικού υλικού από τον Δήμο Καλαμάτας

Και σήμερα η παραλαβή του εκλογικού υλικού από τον Δήμο Καλαμάτας

Συνεχίζεται και σήμερα, στον Δήμο Καλαμάτας, η παραλαβή των εκλογικών σάκων από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, καθώς και των τάμπλετ για την ασφαλή μετάδοση των αποτελεσμάτων, μέχρι να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος, για τις αυριανές ευρωεκλογές.

Χθες αρκετοί αντιπρόσωποι προσήλθαν στο Δημαρχείο και παρέλαβαν τους σάκους και η διαδικασία, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον δήμο, εξελίχθηκε ομαλά με τη συμμετοχή πολλών δημοτικών υπαλλήλων.

Το Δημαρχείο θα είναι ανοιχτό σήμερα, από τις 9 το πρωί έως τα μεσάνυχτα και αύριο Κυριακή, από τις 7 το πρωί έως τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Επίσης, τα ΚΕΠ Δήμου Καλαμάτας θα λειτουργούν σήμερα από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή ανήμερα των εκλογών από τις 7 έως τις 7 το βράδυ.

Οι εκλογείς θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς τα εκλογικά τμήματα δεν είναι ίδια με προηγούμενες εκλογές. Οι πολίτες θα πρέπει να μάθουν πού ψηφίζουν πριν ξεκινήσουν για το εκλογικό τμήμα, μέσω της πλατφόρμας “Μάθε πού ψηφίζεις” του υπουργείου Εσωτερικών ή μέσω του Δημοτολογίου του δήμου ή μέσω του εντύπου προγράμματος, που έχει αναρτηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης, μεταξύ των οποίων στο ιστορικό Δημαρχείο.