Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 18:21

Ο Χανδρινός για την ανάπλαση της οδού Ψαρών

Ο Χανδρινός για την ανάπλαση της οδού Ψαρών

“Επιτομή της μικροπολιτικής, του παλαιοκομματισμού και του λαϊκισμού αποτελεί η συνεχιζόμενη προβολή του δημάρχου και των μελών της δημοτικής αρχής για το έργο της ανάπλασης στην οδό Ψαρών!”, επισημαίνει ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο Καλαμάτας Σπύρος Χανδρινός, σε γραπτή του δήλωση.

Συνεχίζοντας κι επικρίνοντας τη δημοτική αρχή, με αφορμή το συγκεκριμένο έργο, ο κ. Χανδρινός παρατηρεί:

“Καθημερινές αυτοψίες, δηλώσεις στα ΜΜΕ και αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα για το αυτονόητο. Όταν ξεκινάει ένα έργο και ιδιαίτερα ένα έργο μικρής σχετικά περιπλοκότητας, ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να τηρεί τα χρονοδιαγράμματα και να υλοποιεί τις συγκεκριμένες μελέτες που έχουν δημοπρατηθεί και οι αρμόδιες υπηρεσίες να επιβλέπουν τις εργασίες.

Μήπως η δημοτική αρχή προσπαθεί να καθησυχάσει τους ανήσυχους κατοίκους που δεν την εμπιστεύονται πλέον, σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση των τεχνικών έργων; Μήπως είναι κανόνας πλέον οι καθυστερήσεις, οι παρατάσεις, οι συμπληρωματικές συμβάσεις και οι διακοπές των εργασιών στα έργα του Δήμου Καλαμάτας;

Απ’ ότι φαίνεται ο πήχης έχει μπει πολύ χαμηλά τόσο που θα πρέπει να θεωρούμε «σπουδαίο» ότι ένα έργο που μόλις ξεκίνησε δεν έχει ακόμα σταματήσει(!).

Επιτέλους, ο κύριος δήμαρχος και οι συνεργάτες του οφείλουν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους με υπευθυνότητα, χωρίς επικοινωνιακές φωτοβολίδες”.