Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 11:15

Χανδρινός: “Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο Δήμος για το Αεροδρόμιο Καλαμάτας”

Χανδρινός: “Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο Δήμος για το Αεροδρόμιο Καλαμάτας”

Τον δήμαρχο Καλαμάτας “να αναλάβει πρωτοβουλία για να καλύψει ο δήμος, τα έκτακτα έξοδα που προκύπτουν για την εύρυθμη λειτουργία του Αεροδρομίου”, ζητεί ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Σπύρος Χανδρινός, με γραπτή του δήλωση.

Χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην “επίλυση προβλημάτων του Αεροδρομίου που δυσφημούν την πόλη μας”, ο Σπ. Χανδρινός δήλωσε:

“Με δεδομένη την καθυστέρηση που υπάρχει στην διαγωνιστική διαδικασία για την αναβάθμιση του Αεροδρομίου, όπως προκύπτει και από τα πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου, οφείλουμε να μεριμνήσουμε για την επίλυση προβλημάτων που δυσφημούν την πόλη μας και απαιτούν άμεση λύση!

Η κατάσταση που επικρατεί, σύμφωνα με επιτόπου αυτοψίες αλλά και διαμαρτυρίες επισκεπτών, είναι σε πολλές περιπτώσεις απαράδεκτη!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόβλημα στην αποχέτευση, όπου είχε ως αποτέλεσμα την μη συνεχή λειτουργία των τουαλετών στους χώρους αναμονής των επισκεπτών!

Η δημοτική αρχή δεν μπορεί να είναι απλός θεατής αυτής της κατάστασης, με το πρόσχημα ότι δεν έχει αρμοδιότητα!

Καλώ τον κύριο δήμαρχο, χωρίς ούτε ένα λεπτό καθυστέρηση, να αναλάβει πρωτοβουλία για να καλύψει ο δήμος, τα έκτακτα έξοδα που προκύπτουν για την εύρυθμη λειτουργία του Αεροδρομίου!

Καλές οι χρηματοδοτήσεις σε γιορτές και πανηγύρια, αλλά απαιτείται μέριμνα για την πρώτη και την τελευταία εικόνα που έχουν οι επισκέπτες της πόλης μας και αυτή είναι το Αεροδρόμιο!”.