Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 18:44

Επικρίσεις Χανδρινού σε δημοτική αρχή για τουριστικό περίπτερο στο Αεροδρόμιο

Επικρίσεις Χανδρινού σε δημοτική αρχή για τουριστικό περίπτερο στο Αεροδρόμιο

 

Τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επικρίνει δριμύτατα, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας (παράταξης Τζαμουράνη) Σπύρος Χανδρινός για την εγκατάλειψη του τουριστικού περιπτέρου του δήμου στον χώρο του αεροδρομίου της πόλης, που εγκαινίασε πέρυσι και για υποσχέσεις προώθησης του τουριστικού προϊόντος που δεν τηρήθηκαν.

Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του που συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες, ο Σπ. Χανδρινός αναφέρει:
“Δύο εικόνες… 1000 λέξεις!
Ένα μόλις χρόνο πριν ( 28/7/2023 ), ο κύριος δήμαρχος μαζί με πλήθος παρισταμένων, θεσμικών και μη, εγκαινίαζε όπως έλεγε το αναβαθμισμένο τουριστικό περίπτερο του Δήμου Καλαμάτας στον χώρο του αεροδρομίου!
Έταζε στους καλαματιανούς πολίτες, λαγούς με πετραχήλια και έδινε υποσχέσεις ότι θα εφαρμόσει στρατηγική προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Kαλαμάτας, δίνοντας έμφαση μάλιστα στην κρουαζιέρα (όπως χαρακτηριστικά έγγραφε στο δελτίο Τύπου που είναι αναρτημένο στη σελίδα του δήμου)!
Ένα ακριβώς χρόνο μετά, το αναβαθμισμένο τουριστικό περίπτερο έχει εγκαταλειφθεί, οι ψηφιακές οθόνες που ακριβοπληρώθηκαν, δεν λειτουργούν, οι υπάλληλοι που είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος ότι θα βρίσκονται εκεί για να ενημερώνουν τους επισκέπτες δεν υπάρχουν, η κρουαζιέρα είναι ανύπαρκτη και κανείς από τους παριστάμενους δεν έχει αντιδράσει! Απόλυτη σιωπή…
Αυτά συμβαίνουν όταν η επικοινωνία προηγείται της ουσίας, αυτά συμβαίνουν όταν οι διοικούντες έχουν μάθει να συμπεριφέρονται στους πολίτες σαν να είναι ιθαγενείς, αυτά συμβαίνουν όταν θεωρούν κάποιοι ότι ποτέ δεν πρόκειται να λογοδοτήσουν για την ανευθυνότητα των υποσχέσεων τους!
Ως δημοτικός σύμβουλος και ως επαγγελματίας στον τομέα του τουρισμού, οφείλω να αναδεικνύω τα κακώς κείμενα και την απραξία της δημοτικής αρχής σε θέματα που αφορούν όλους μας και να αγωνίζομαι για την ανατροπή τους!”.