Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 11:44

Νέες συστάσεις της ΔΕΥΑΤ για εξοικονόμηση νερού

Νέες συστάσεις της ΔΕΥΑΤ για εξοικονόμηση νερού

 

Συνεχίζονται  οι συστάσεις προς τους πολίτες για εξοικονόμηση νερού από τη ΔΕΥΑ Τριφυλίας, καθώς παρατηρούνται προβλήματα με την επάρκεια.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση για την πόλη της Κυπαρισσίας σημειώνει: «Παρακαλούμε τους καταναλωτές στην πόλη της Κυπαρισσίας  να αποφεύγουν την άσκοπη χρήση νερού τις επόμενες ώρες λόγω αυξημένης ζήτησης.

Η ΔΕΥΑΤ βρίσκεται σε επιφυλακή για την διοχέτευση όσο το δυνατόν περισσότερου νερού στις δεξαμενές, πιθανόν όμως να παρουσιαστούν σύντομες διακοπές υδροδότησης τις επόμενες ώρες, στην πάνω πόλη Κυπαρισσίας».

Επίσης για τη τοπική κοινότητα Αρμενιών σημειώνεται: «Παρακαλούμε τους καταναλωτές στην Τ.Κ. Αρμενιών Κυπαρισσίας  να αποφεύγουν την άσκοπη χρήση νερού τις επόμενες ημέρες λόγω πτώσης της στάθμης της πηγής του χωριού.

Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας για εξοικονόμηση νερού, συνεχίζει να παρατηρείται υπερκατανάλωση στην Τ.Κ. Αρμενιών που δεν δικαιολογείται από τον πληθυσμό του χωριού.

Σε περίπτωση που αυτό συνεχιστεί είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε καθημερινές πολύωρες διακοπές, ώστε να ομαλοποιηθεί η παροχή νερού σε όλα τα σπίτια των Αρμενιών.

Παρακαλούμε και πάλι τους καταναλωτές να αποφεύγουν την άσκοπη χρήση νερού  και να περιοριστούν μόνο στην αναγκαία κατανάλωση του. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση νερού ύδρευσης για άρδευση»!

 

Κ.Μπ.