Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 20:00

Νέοι συνεργάτες στο επιτελείο του δημάρχου Καλαμάτας

Νέοι συνεργάτες στο επιτελείο του δημάρχου Καλαμάτας

Τις προσλήψεις ενός ειδικού συμβούλου κι ενός επιστημονικού συνεργάτη του δημάρχου Καλαμάτας, ενέκρινε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, ενέκρινε τις αποφάσεις του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και τη δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης για την πρόσληψη:

α) Του Παναγιώτη Δ. Νασόπουλου (μέχρι πρότινος στελέχους της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου που συνταξιοδοτήθηκε) πτυχιούχου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, “ως ειδικού συμβούλου του δημάρχου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της παρούσας δημοτικής περιόδου. Κύριο έργο του ανωτέρω θα είναι να παρέχει συμβουλές και να διατυπώνει γραπτά ή προφορικά εξειδικευμένες απόψεις σε τεχνικά θέματα του δήμου, στην οργάνωση και τον προγραμματισμό δραστηριοτήτων της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, καθώς και να συμμετέχει στην εκπόνηση και αξιολόγηση μελετών και στην παρακολούθηση υποβολής προτάσεων έργων, για την επικουρία του δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του”.

β) Του Γεωργίου Διον. Μαλαπέρδα, πτυχιούχου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, “ως επιστημονικού συνεργάτη του δημάρχου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της παρούσας δημοτικής περιόδου. Κύριο έργο του ανωτέρω θα είναι να παρέχει συμβουλές και να διατυπώνει γραπτά ή προφορικά εξειδικευμένες απόψεις για την εφαρμογή προγραμμάτων και δράσεων που αφορούν τη χαρτογραφία, την ανάλυση χώρου, τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών, την εκπόνηση μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και τη διοργάνωση γεγονότων που αφορούν σε φυσικές καταστροφές, καθώς και σε θέματα ψηφιακού πολιτισμού, για την επικουρία του δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του”.