Ο νέος προϋπολογισμός διαμορφώνεται στα 22.351.094,07 ευρώ περιλαμβάνοντας τις παρατηρήσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε διάφορους κωδικούς, αλλά και μια νέα χρηματοδότηση που εξασφάλισε η ΔΕΥΑΤ από το υπουργείο Εσωτερικών, ύψους 149.471,50 ευρώ.
Χαρακτηριστικά στην εισήγηση για την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού τονίζεται: «Σε συνέχεια της αναπομπής από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου του προϋπολογισμού οικ. έτους 2025 της ΔΕΥΑΤ όπως αυτός εγκρίθηκε με την απόφαση Δ.Σ. αριθ.
30/18-02-2025 (ΑΔΑ: ΨΨΙΜ465ΘΠ4-ΞΛΝ), προχωρήσαμε στην απαραίτητη αναμόρφωσή του ενσωματώνοντας τις απαιτούμενες τροποποιήσεις που προκύπτουν από τις παρατηρήσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και την εγγραφή στον προϋπολογισμό της πρόσφατα εγκεκριμένης πράξης «Αναβάθμιση υφιστάμενων υδρευτικών γεωτρήσεων ΔΕΥΑ Τριφυλίας» ΤΠΑ υπουργείου Εσωτερικών 2021-2025, μέσω της οποίας η ΔΕΥΑΤ θα επιχορηγηθεί με 149.471,50 ευρώ. Ο ΦΠΑ ύψους 35.873,16 ευρώ θα καταβληθεί με ιδίους πόρους».
Κ.Μπ.