Αρχικά ο γραμματέας του Σώματος Παναγιώτης Τσαφαράς τόνισε ότι πρέπει να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. «Εμείς τον συζητήσαμε» απάντησε ο πρόεδρος μιλώντας για την παράταξή του. «Πρέπει να συζητηθεί στο Συμβούλιο, να δούμε ποιος είναι ο κανονισμός, ούτε καν διαβάστηκε» επέμεινε ο κ. Τσαφαράς.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Άκης Κατρίτσης σημείωσε πως υπήρχε η άποψη πως το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορεί να κάνει παρεμβάσεις, κάτι που είναι λάθος, καθώς δέχεται να γίνουν παρεμβάσεις που δεν θα αλλοιώνουν την αρχική του φιλοσοφία. Κατέθεσε μάλιστα τον κανονισμό που πέρασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας, με το οποίο είπε ότι συμφωνεί. Ζήτησε δε να γίνει μια τριμελής επιτροπή από δημοτικούς συμβούλους, που θα συζητήσουν το θέμα.
Κ.Μπ.
Τρίτη, 01 Ιουλίου 2025 19:06
Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Αντιδράσεις για τον κανονισμό λειτουργίας
Γράφτηκε από τον Kώστας ΜπούραςΑντιδράσεις υπήρξαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας το βράδυ της Παρασκευής, στην ανακοίνωση του προέδρου του Σώματος ότι από την επόμενη συνεδρίαση θα ισχύσει ο νέος κανονισμός λειτουργίας.
Κατηγορία
Δήμοι