Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 18:53

Παρουσίαση μέρους προγράμματος της ΡΑΚΙ στους Γαργαλιάνους (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Παρουσίαση μέρους προγράμματος της ΡΑΚΙ στους Γαργαλιάνους (βίντεο)

Η παρουσίαση της θεματικής ενότητας αλληλεγγύη – εθελοντισμός, αθλητισμός, πολιτισμός, του προγράμματος της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην γεμάτη από κόσμο Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων.

Μέσα από τις εισηγήσεις, που ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς των ομάδων εργασίας που έχουν συγκροτηθεί για κάθε τομέα από μέλη της Κίνησης, δεν περιορίστηκαν μόνο σε μια περιγραφή της κατάστασης και των δεδομένων, αλλά υπήρξαν προτάσεις υποστηριζόμενες μάλιστα και με επιχειρήματα για το πώς μπορούν να υλοποιηθούν.

Η εισήγηση για τον πολιτισμό έγινε από την Γεωργία Παναγιωτοπούλου, για την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό από την Αθηνά Βακαλοπούλου και για τον αθλητισμό από τον Μανώλη Κατρή. Την συζήτηση συντόνισε η Βάσω Μαρίνη. Πέρα από τις εισηγήσεις υπήρξε συζήτηση και διάλογος με τα μέλη παρουσία και του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Θεοδωρακόπουλου. Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις και με άλλες θεματικές ενότητες για σοβαρά ζητήματα της περιοχής σε Φιλιατρά, Κυπαρισσία και Κοπανάκι.

Κ.Μπ.

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.




NEWSLETTER