Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 08:45

Παζάρι αντικών στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την
Παζάρι αντικών στην Κυπαρισσία

Από τις 7 ως τις 12 Αυγούστου θα γίνει φέτος στην Παλιά Πόλη της Κυπαρισσίας το παζάρι αντικών και παλιών αντικειμένων. Το υπαίθριο παζάρι αντικών θα λειτουργήσει για 10η συνεχή χρονιά στο Μεγάλο Καλντερίμι.

Το Πρόγραμμα για την Προστασία και την Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας και ο Δήμος Τριφυλίας μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης οργανώνουν το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της Κυπαρισσίας που συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. 

Η οργάνωση του παζαριού είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για πανελλαδική προβολή της Κυπαρισσίας σε ένα κοινό ιδιαίτερα καλλιεργημένο και απαιτητικό. Το διαφημιστικό πρόγραμμα και φέτος θα είναι μεγάλο και θα περιλαμβάνει διαφημιστικά spot στα ραδιόφωνα και τα τηλεοπτικά κανάλια της Πελοποννήσου, δελτία τύπου και δημοσιεύσεις σε ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, παρουσία στα δελτία ειδήσεων, μεγάλη ηλεκτρονική επικοινωνία και πολλά άλλα. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών είναι μεγάλο και ήδη οι υπεύθυνοι έχουν δεχθεί ένα μεγάλο αριθμό τηλεφωνημάτων που ζητούν πληροφορίες για το παζάρι και τις ανάγκες που προκύπτουν από αυτό το ταξίδι τους.

Επίσης το Πρόγραμμα οργανώνει, όπως κάθε χρόνο το Σαββατοκύριακο που είναι εντός των ημερομηνιών του παζαριού, τις καθιερωμένες γευσιγνωσίες Τριφυλιακών οίνων με καθολική σχεδόν φέτος συμμετοχή των οινοπαραγωγών της Τριφυλίας. Οι οινογνωσίες θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή, 9 και 10  Αυγούστου, από τις 9 το βράδυ και μετά στον παρακείμενο στο Παζάρι, Δημοτικό Κήπο. 

Στο παζάρι λειτουργούν 26 περίπτερα με συμμετοχή εμπόρων από την Αθήνα, την Πάτρα και την Καλαμάτα.

Για πληροφορίες www.kyparissiaoldtown.gr, Τζίμα Ιμιρζιάδη 6936-056130. Οι ώρες λειτουργίας του παζαριού είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.


NEWSLETTER