Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 22:15

Νέο ΔΣ στη ΔΕΥΑ Μεσσήνης

Νέο ΔΣ στη ΔΕΥΑ Μεσσήνης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Μεσσήνης εξέλεξε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση. 

 

Η θητεία του συμβουλίου λήγει με τη λήξη της δημοτικής περιόδου. Τα άτομα που ορίζονται στη νέα διοίκηση είναι: 

Πρόεδρος ο Κώστας Μπουρίκας, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Τράκας, μέλη οι Διονύσης Σταθόπουλος από την πλειοψηφία και Σάκης Βλαχοδημητρόπουλος από τη μειοψηφία, καθώς επίσης οι δημότες Βασίλης Παπαηλιού και Θανάσης Κορομηλάς, και η Χρυσούλα Τσέλιου ως εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης. 

Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν: Από την πλειοψηφία οι Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Νίκος Χονδρός και Νίκος Ξαρχάκος. Από τη μειοψηφία ο Τάσος Παπαγεωργίου. Επίσης οι δημότες Πέτρος Κουτσοπέτρος, Χρήστος Διαμαντάκος, καθώς και ο Φώτης Κυριακόπουλος ως εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης. 

Ως αντιπρόσωποι του Δήμου Μεσσήνης, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Υδρευσης Καλαμάτας - Μεσσήνης και κοινοτήτων περιοχής Καλαμάτας, εκλέχτηκαν ομόφωνα οι: Κώστας Μπουρίκας, Ανδρέας Τράκας, Διονύσης Σταθόπουλος από την πλειοψηφία, και ο Σάκης Βλαχοδημητρόπουλος από τη μειοψηφία. 

 

Αντιπρόσωποι του Δήμου Μεσσήνης που θα συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Υδρευσης "Καπετάν Τέλλος Αγρας" ορίστηκαν οι: Αναστάσης Πουλόπουλος και Μένης Αδαμόπουλος από την πλειοψηφία.