Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 16:03

Πρόσληψη 20 εργατών για 5 ημερομίσθια στο Δήμο Μεσσήνης

Συνολικά 20 εργάτες γενικών καθηκόντων, οι οποίοι θα κάνουν μέχρι 5 ημερομίσθια, προσέλαβε ο Δήμος Μεσσήνης.

Συγκεκριμένα, το πόσα ημερομίσθια θα κάνει ο καθένας τους θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες των υπηρεσιών του δήμου. Τα ονόματα των προσληφθέντων είναι τα εξής: 

Παύλος Λ. Αλεβίζος, Κώστας Χρ. Γέτος, Σπύρος Απ. Γκάργκουλας, Γρηγόρης Φ. Γκουβέλης, Μιχάλης Σπ. Δελλής, Σταυρούλα Θ. Δημητρακοπούλου, Αθηνά Κ. Κάλλα, Κατερίνα Κ. Κατσαπάρα, Φώτης Κ. Κούβελας, Δημήτρης Θ. Λαγόπουλος, Θόδωρος Π. Παπανδρέου, Καλλιρρόη Στ. Πράνταλου, Ιωάννα Ευ. Σαϊνίδου, Παναγιώτης Ιω. Σεμερτζίδης, Παναγιώτης Θ. Σπηλιόπουλος, Γιώργος Ιω. Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Ν. Χαραλαμπόπουλος, Galina St. Vasileva, Kujtim Z. Zyberi και Stefan K. Kostov. 

Οι παραπάνω θα αμείβονται με πλήρες ωράριο εργασίας, όπως ισχύει και για το υπόλοιπο τακτικό και έκτακτο προσωπικό του δήμου, ενώ θα αποχωρούν αυτοδικαίως με τη συμπλήρωση του αριθμού των ημερομισθίων που δικαιούνται να εργαστούν.

Για την πληρωμή τους υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό του Δήμου Μεσσήνης και θα γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις που αφορούν το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.