Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 12:43

Απαγόρευση ποδηλάτων στο νότιο πεζοδρόμιο της Ναυαρίνου

Γράφτηκε από τον
Απαγόρευση ποδηλάτων στο νότιο πεζοδρόμιο της Ναυαρίνου

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας ποδηλάτων στο νότιο πεζοδρόμιο της Ναυαρίνου, από τον πρώην "Βυθό" έως το "Φιλοξένια", από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου, 8 με 11 το βράδυ, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας.

Στη συζήτηση ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας επέμεινε ότι η πεζοδρόμηση της Ναυαρίνου μπορεί να γίνει μόνο με τη διάνοιξη της Κρήτης. 

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μανώλης Μάκαρης επεσήμανε ότι «πρέπει να δούμε το θέμα της πεζοδρόμησης της Ναυαρίνου. Και για να το δούμε πρέπει να αρχίσουμε να το συζητάμε, με συλλόγους, φορείς». Πρότεινε να γίνει ένας διαγωνισμός για την κατάθεση προτάσεων και μίλησε για παραδείγματα άλλων πόλεων,

Για ανάγκη συνολικής παρέμβασης στη Ναυαρίνου μίλησε ο σύμβουλος της "Αλλαγής" Γιάννης Χριστόπουλος. Ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Δημήτρης Οικονομάκος είπε ότι «μάλλον οικονομικά συμφέροντα, μικρά ή μεγάλα, δεν αφήνουν να γίνει κάτι ολοκληρωμένο».

Ο επικεφαλής της "Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών" Μιχάλης Αντωνόπουλος τάχθηκε υπέρ της μονοδρόμησης ή πεζοδρόμησης της Ναυαρίνου.

 

Γ.Σ.


NEWSLETTER