Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011 19:27

Σύσκεψη στο Μελιγαλά για την Πολιτική Προστασία

Γράφτηκε από την

Την Δευτέρα 6-6-2011 στο Δημοτικό Κατάστημα στο Μελιγαλά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Οιχαλίας κ. Μπάμη και των Αντιδημάρχων, με το διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας κ. Καπέλιο και το Διοικητή του Κλιμακίου Μελιγαλά κ. Αργυρόπουλο.
Επικεντρώθηκαν γύρω από θέματα που απασχολούν την περιοχή του Δήμου Οιχαλίας όσον αφορά την Πολιτική Προστασία και ειδικότερα:
Τον άμεσο προληπτικό καθαρισμό διαφόρων περιοχών-δρόμων, τον καθαρισμό χαντακιών για την αποφυγή πυρκαγιών, πλημμύρων κλπ, τον καθαρισμό αγροτικών δρόμων για την ομαλή πρόσβαση όλων των εμπλεκόμενων (Πυροσβεστική κλπ) και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές
Την άμεση προμήθεια ασυρμάτων για τα Πυροσβεστικά αυτοκίνητα του Δήμου, ώστε να επικοινωνούν με αυτά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να υπάρχει έγκαιρη αποτελεσματικότητα 
Ο κ. Μπάμης δήλωσε ακόμη, ότι όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου Οιχαλίας θα είναι σε επιφυλακή για την αντιπυρική περίοδο και θα υπάρχει πάντα συνεργασία μεταξύ του Δήμου και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μελιγαλά που είναι απαραίτητο να αναβαθμιστεί και να γίνει Πυροσβεστικός Σταθμός.
Από το Δήμο Οιχαλίας