Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 17:23

Αποκατάσταση κακοτεχνιών στο έργο ανάπλασης των πηγών Αγίου Φλώρου

Αποκατάσταση κακοτεχνιών στο έργο ανάπλασης των πηγών Αγίου Φλώρου

Ο Δήμος Καλαμάτας αποκαθιστά, όσο είναι δυνατόν, τα προβλήματα και τις κακοτεχνίες, στο έργο ανάπλασης των πηγών του Αγίου Φλώρου, που είχε γίνει από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας.

Την απάντηση αυτή έδωσε ο δήμαρχος Π. Νίκας, προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε ερώτηση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Κ. Γεωργακίλα.

«Το έργο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ομάδες ρήμαξαν το σύμπαν», παρατήρησε ο δήμαρχος. Ανέφερε πως «ήταν επικίνδυνες οι εξέδρες. Ξηλώσαμε τις σανίδες και διαπιστώσαμε ότι τα υποστυλώματα είναι σε καλή κατάσταση» και πρόσθεσε: «Θα αντικαταστήσουμε τις φθαρμένες σανίδες, τα φρεάτια και το φωτισμό και θα ασφαλτοστρώσουμε το δρόμο Αγιο Φλώρο - Πήδημα, για να γίνονται ποδηλατοδρομίες».

Για τη τσιμεντόστρωση που έγινε σε αγροτικό δρόμο στον Αγιο Φλώρο και προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς φέρεται να εξυπηρετεί τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, - θέμα που έθεσε ο Κ. Γεωργακίλας -, ο κ. Νίκας είπε πως «η υπηρεσία μού είπε ότι δεν υπήρξε πρόβλημα» και σημείωσε: «Θα ζητήσω η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών να μου απαντήσει εγγράφως. Θα ελεγχθεί το θέμα και θα ενημερωθείτε εγγράφως».

Γ.Σ.