Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 15:16

12 προσλήψεις ζητεί ο Δήμος Μεσσήνης από το ΑΣΕΠ

12 προσλήψεις ζητεί ο Δήμος Μεσσήνης από το ΑΣΕΠ

Την έγκριση 12 προσλήψεων εποχικού προσωπικού με συβάσεις 8 και 11 μηνών ανά περίπτωση, ζητά ο Δήμος Μεσσήνης από τον ΑΣΕΠ. Πρόκειται για προσλήψεις που θα γίνουν για το τρέχον έτος και τις οποίες ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, αφορά 3 άτομα για την Υπηρεσία Καθαριότητας με 8μηνες συμβάσεις εργασίας και 9 άτομα με 11μηνες συμβάσεις για τους παιδικούς σταθμούς. Να σημειωθεί ότι οι εγκρίσεις για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου θα είναι φέτος μειωμένες κατά 10% σε σχέση με πέρυσι.

Πιο αναλυτικά, στον προγραμματισμό προσλήψεων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα (καθαριότητα, φωτισμός, κ.λπ.) ο δήμος ζητά την πρόσληψη 1 ατόμου ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων με πρόσθετη απαιτούμενη άδεια οδήγησης Γ' κατηγορίας, για την Υπηρεσία Καθαριότητας - καθώς και 2 άτομα ΔΕ οδηγών απορριμμάτων επίσης για την Υπηρεσία Καθαριότητας. 

Οσον αφορά τον προγραμματισμό προσλήψεων με κάλυψη της δαπάνης από τους ΚΑΠ, ο φετινός προγραμματισμός του Δήμου Μεσσήνης προβλέπει τις εξής προσλήψεις: 1 άτομο ΠΕ Νηπιαγωγών, 2 άτομα ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 1 άτομο βοηθών Βρεφοκόμων, 1 άτομο ΔΕ Μαγείρων, 2 άτομα ΥΕ Καθαριστών/καθαριστριών, 2 άτομα ΥΕ εργατών κήπου. 

Τα αιτήματα προσλήψεων του δήμου θα αποσταλούν στον ΑΣΕΠ μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, προκειμένου να εγκριθούν.