Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010 14:30

Ομιλία Αργειτάκου στη Σπάρτη: "Ήρθε η ώρα ο Δήμος Σπάρτης να γράψει τη νέα σελίδα του στην ιστορία "

Γράφτηκε από την
 Ομιλία Αργειτάκου στη Σπάρτη: "Ήρθε η ώρα ο Δήμος Σπάρτης να γράψει τη νέα σελίδα του στην ιστορία "

Με το νικηφόρο ρεύμα να παίρνει διαστάσεις ασυγκράτητης παλίρροιας, ήρθε και η σειρά της Σπάρτης να επιβεβαιώσει το σαφές πλέον εκλογικό προβάδισμα του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ».
Σε μία εντυπωσιακή συγκέντρωση σε όγκο και παλμό που επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στο πολιτικό σκηνικό του νέου Δήμου Σπάρτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταύρος Αργειτάκος τόνισε ότι η εμπειρία, η γνώση, η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα που διαθέτει, αποτελούν την εγγύηση, την προοπτική και την ελπίδα για το νέο Δήμο Σπάρτης.
«Σας ευχαριστώ που είσαστε όλοι εδώ, Σας ευχαριστώ που είσαστε μαζί μας. Μαζί με τους ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ στο ξεκίνημα του νέου Δήμου Σπάρτης. Όλοι εσείς μαζί με εμάς, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, για να συνδημιουργήσουμε και να συμπράξουμε στην γένεση του Νέου Δήμου Σπάρτης. Η μεθαυριανή μέρα, η 7η Νοεμβρίου, δεν είναι μια απλή μέρα. Είναι ένα ιστορικό σταυροδρόμι για τον τόπο μας. Γιατί καθορίζουμε την τύχη και την προοπτική των Θεραπνών, των Καρυών, του Μυστρά, του Οινούντος, της Πελλάνας, της Σπάρτης και της Φάριδος. Καθορίζουμε την πορεία εξέλιξης και ανάπτυξης του τόπου μας». Με αυτά τα λόγια  ο κ. Αργειτάκος καλωσόρισε τους απλούς πολίτες που αυθόρμητα δημιούργησαν μια προεκλογική συγκέντρωση πυκνή και πολυάριθμη, στην κεντρική πλατεία της έδρας του νέου Δήμου Σπάρτης, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ.
Ο κ. Αργειτάκος μίλησε για τη μεγάλη ευθύνη και το χρέος που έχουμε απέναντι στον τόπο μας και για τη μεθαυριανή ημέρα, που είναι μια ημέρα ευθύνης και υπογράμμισε: «Και εμείς όλοι, εσείς και εμείς αγαπάμε την ευθύνη. Ο καθένας μονάχος του αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Και εγώ από αυτό το βήμα, να κοιτώ όλους εσάς στα μάτια, και να σας καλώ να αγωνιστούμε γι’ αυτό το μεγάλο χρέος, γι’ αυτή τη μεγάλη ευθύνη. Το Χρέος που έχουμε απέναντι στο τόπο μας… Το χρέος που έχουμε απέναντι στις Aξίες μας…Το χρέος για τα όνειρά μας…Το χρέος για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας. Να αγωνιστούμε, όχι τώρα πια ο καθένας μονάχος του, αλλά ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Αυτή είναι η ευθύνη μας και το χρέος μας το μεγάλο… Έχουμε ευθύνη. Δεν κυβερνάμε πια μονάχα τη μικρή ύπαρξή μας. Είμαστε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ: να ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ τις πολιτικές πού άφησαν τον τόπο μας καθηλωμένο ή ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. Σε μια στιγμή - την Κυριακή στις 7 Νοεμβρίου - κρίνεται η μοίρα του τόπου μας. Και εμείς αυτό τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε τον πονάμε, και  έχουμε το όραμά μας για αυτόν. Αυτό το όραμα Μας καίει τώρα, που είμαστε όλοι εδώ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ: ένα σώμα, μια ψυχή. Στις 7 του Νοέμβρη, οι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, όλοι εμείς, με την απόφασή μας, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!».
Ο κ. Αργειτάκος τόνισε ότι οι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ έχουν μια ψυχή γεμάτη πείσμα και πάθος για να πετύχουν, αλλά και τη δυνατότητα να πετύχουν, επειδή έχουν σωστό προσανατολισμό και σαφές σχέδιο. Στη συνέχεια είπε ότι πιστεύει στο θεσμό του «Καλλικράτη» παρά τις όποιες - προσωρινές ελπίζει – ατέλειές του, διότι για πρώτη φορά μεταφέρονται αρμοδιότητες στους ίδιους τους πολίτες. «Γιατί εμένα αυτή η συμμετοχή των πολιτών είναι που μου δίνει ελπίδα. Γιατί μόνο η ενεργοποίηση των πολιτών μπορεί να αποδώσει το άριστο αποτέλεσμα!», ανέφερε.
Στη συνέχεια ο κ. Αργειτάκος αναφέρθηκε στους κύριους άξονες της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του Δήμου μας:
«Για να πάρει επιτέλους ΜΠΡΟΣΤΑ η μεγάλη αποτελεσματική και παραγωγική Μηχανή μεγάλης Ισχύος, ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Αυτό από μόνο του, Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ μαζί με την δενδροκομία, τις καλλιέργειες και την κτηνοτροφική δραστηριότητα που αποτελούν τους κύριους άξονες ανάπτυξης σε πρωτογενές πεδίο, θα έχει σαν αποτέλεσμα να μπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το νερό στο αυλάκι..
Το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ μας, αυτό το ξεχωριστής ομορφιάς τοπίο που στολίζει και αγκαλιάζει το δήμο μας, κατ’ αρχήν το προστατεύουμε! Προστασία περιαστικών δασών, χλωρίδα και πανίδα Ταϋγέτου και Πάρνωνα ΚΑΙ για την παράδοσή μας ΚΑΙ για τα παιδιά μας ! ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ - περιποιημένο ΠΡΑΣΙΝΟ στις εισόδους της πόλης-. ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ επιτέλους τον Ιστορικό μας Ευρώτα…  δημιουργούμε παραευρώτιες διαδρομές, χώρους περιπάτων , δημιουργούμε υπάιθριο Μουσείο με εκθέματα από τα Μουσεία μας, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες…
Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΣ …Δημιουργούμε δημοτικό γραφείο αγροτικής ανάπτυξης (χωρίς γραφειοκρατικά τεχνάσματα) προβάλλουμε και προωθούμε τα αγροτικά μας προϊόντα, αξιοποιούμε όλες τις μελέτες και προτάσεις γι’ αυτό.
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ των Νέων μας: Στις νέες αρμοδιότητες των Δήμων είναι και οι κατασκευές σχολικών κτιρίων.
ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κάθε βαθμίδα.
Η παιδεία είναι ζήτημα εκπαιδευτικής ωριμότητας και θέλησης…
Θεωρώ ότι η κοινωνία αποστρέφεται την όποια ισοπέδωση και προτιμά αυτούς που μοχθούν ιδιαιτέρως για το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.
Οφείλουμε και δίνουμε ευκαιρίες εξέλιξης- δίνουμε έμφαση στις ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, στην Πρωτοτυπία, στην Δημιουργικότητα…
ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ κάθε τομέας δράσης μας (πολιτισμός, τουρισμός, αθλητισμός, τεχνολογία κ.λ.π.) ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ την Νεολαία μας!!!
Από τις 7 Νοεμβρίου και μετά, ΕΝΩΜΕΝΟΙ βάζουμε το πρώτο λιθαράκι και ξεκινάμε να δημιουργούμε τα κίνητρα για να ζήσουν και να δημιουργήσουν τα παιδιά μας στον τόπο μας ..ανάμεσά μας…ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ…».
Ακολούθησε αναφορά του κ. Αργειτάκου στην προχθεσινή του επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο: «Συζητήσαμε για την δημιουργία έδρας στο Πανεπιστήμιο, με την στήριξη της UNESCO, με αντικείμενο : «Η επίδραση του αθλητισμού στην πολιτιστική ενσωμάτωση των ανθρώπων. Κοινωνική και Οργανωτική διάσταση». Σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και το Πανεπιστήμιό μας, η διαδικασία βρίσκεται στο τέλος. Η ΝΕΑ ΕΔΡΑ λοιπόν είναι η απάντησή μας…στη δική τους έλλειψη οποιασδήποτε πρωτοβουλίας. Επίσης διεκδικούμε το νέο (2ο) Τμήμα με αντικείμενο «Οργάνωση και Διαχείριση Ατόμων με αναπηρίες», σύμφωνα με το Π.Δ. ιδρύσεως της Σχολής, όπως είχε φροντίσει η Μαριέττα μας. Μπαίνουμε  μπροστά μαζί με τους βουλευτές μας για την διεκδίκηση του Νέου Τμήματος. Αλήθεια, αντιληφθήκατε κάποια αντίστοιχη πρωτοβουλία ή ενέργεια με όραμα και διεκδίκηση για τον τόπο μας από την Νομαρχία;».
Για το σχέδιο δράσης στον τομέα του Πολιτισμού και του Αθλητισμού ο κ. Αργειτάκος είπε ότι είναι μονόδρομος η αξιοποίηση, ανάδειξη, προβολή της ιστορίας αλλά και της ιδιαίτερης ταυτότητας κάθε περιοχής του Δήμου μας: «Δημιουργούμε το Νέο αρχαιολογικό Μουσείο στο ΧΥΜΟΦΙΞ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ επιτέλους την αρχαία Σπάρτη και το αρχαίο θέατρό της, τους αρχαιολογικούς χώρους του Μυστρά, της Πελλάνας, της Φάριδος και των Θεραπνών. Οφείλουμε, δικαιούμαστε και οργανώνουμε Διεθνές Βυζαντινό Φεστιβάλ. Και τα σχέδιά μας και το όραμά μας για την ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ μας ΕΞΕΛΙΞΗ  δεν σταματούν…Ο Αθλητισμός είναι για όλους... Αφορά όλες τις ηλικίες και είναι ένας ακόμη εν δυνάμει ΠΟΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του Δήμου μας: ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ποδηλατικούς αγώνες ΣΠΑΡΤΗ -ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. Δημιουργούμε αθλητικό κέντρο. ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο και τα ΤΕΙ».
Ο κ. Αργειτάκος έκανε αναφορά στον τομέα της τεχνολογίας με την ένταξη της Ευρυζωνικότητας στην καθημερινότητα του πολίτη και την αξιοποίηση των προγραμμάτων ψηφιακής σύγκλισης.
Στη συνέχεια ο κ. Αργειτάκος απάντησε στον ανθυποψήφιό του με στιβαρή και αιχμηρή γλώσσα ξεσηκώνοντας το ακροατήριό του και το κυριότερο, θύμισε σε όλους ότι είναι ένας απλός, αυτοδημιούργητος πολίτης, ένας απ' όλους, που δεσμεύεται για καλύτερη ζωή των δημοτών, διαφάνεια και εντιμότητα στη Διοίκηση του νέου Δήμου.
Ο κ. Αργειτάκος τόνισε με νόημα ότι ο ανθυποψήφιός του «θυμήθηκε το Δήμο Σπάρτης με επτάμιση χρόνια καθυστέρηση» και ανέφερε μια σειρά ανακριβειών και παραλείψεων της Νομαρχίας που αφορούν το ΤΕΙ, το Πάρκο Γουδέ, το Πανεπιστήμιο, το Ξενία (με πρόταση του συνδυασμού του υπάρχει οικονομοτεχνική μελέτη ώστε να παραχωρηθεί στο Δήμο), το Οικοτροφείο (έχει καταντήσει «γεφύρι της Άρτας»), τη γέφυρα του Ευρώτα. Ανέφερε επίσης ότι ο ανθυποψήφιός του «προσδοκούσε πολιτικά οφέλη με το να γεμίσει η Σπάρτη σκουπίδια» και πρόσθεσε: «Εμείς δεν του κάναμε τη χάρη, δεν παίζουμε με την υγεία των παιδιών μας». Ο κ. Αργειτάκος αναφέρθηκε στα έργα του Δήμου Σπαρτιατών που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και κάλεσε τον ανθυποψήφιό του να απαντήσει ποια έργα έχει εντάξει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στο ΕΣΠΑ καθώς και για ποιο λόγο δεν έχει προβεί σε οικονομικό απολογισμό.
Αφού τόνισε ότι ο ανθυποψήφιός του «έκανε το άσπρο – μαύρο», συνέχισε λέγοντας: «Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν ζούμε όλοι εδώ και ευτυχώς έχουμε μνήμη. Ο καθένας από μας ξέρει, αν έχει κάνει ο ίδιος κάτι, με την ιδιότητα πού κατείχε όλα τα οκτώ χρόνια για τους κατοίκους αυτού του Δήμου».
Ο κ. Αργειτάκος ανέφερε επίσης ότι: «Έφτασαν στο σημείο ακόμη να μας κατηγορούν ότι κάνουμε προεκλογικό αγώνα με λίγα χρήματα…Αυτό είναι το θέμα των εκλογών;; Απαντάμε: Απλά Κάνουμε προεκλογικό αγώνα, ΕΝΤΙΜΟ. Όταν έχεις καθαρό πολιτικό λόγο, και αυτό πού σε ενδιαφέρει είναι η ειλικρινής και ουσιαστική ενημέρωση του πολίτη δεν χρειάζονται χρήματα. Σε εποχή οικονομικής κρίσης, που όλοι μας δοκιμαζόμαστε, -αλλά και γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μου. Αφήνουμε τις ρωμαϊκές φιέστες σε αυτούς πού στερούνται καθαρού πολιτικού λόγου και με διάφορα τεχνάσματα αποφεύγουν το διάλογο και με τις συμπεριφορές τους προσβάλουν τους πολίτες και τους θεσμούς».
Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς απαντώντας στα όσα «ψιθυρίζονται» ο κ. Αργειτάκος είπε:
«Όλοι γνωρίζουμε ότι η τετραετία πού πέρασε, ήταν για το Δήμο Σπάρτης, και ιδιαίτερη και δύσκολη… Ήταν δύσκολη γιατί έπρεπε πέρα από τον έλεγχο για το έργο της Δημοτικής Αρχής, πού ήταν και η αρμοδιότητά μας, σαν μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, να λάβουμε υπόψη μας και να σεβασθούμε το προσωπικό θέμα του αειμνήστου Δημάρχου. Επιλέξαμε και επιλέγουμε και την   ανθρώπινη συμπεριφορά. Επιλέξαμε  να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ…Κάποιοι μας κατηγορούν και γι’ αυτό…Πιστεύουμε όμως ότι  καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων: ελέγξαμε την πλειοψηφία, στηρίξαμε όμως και όσα έργα κρίναμε ότι έπρεπε να ολοκληρωθούν, και πήραμε πρωτοβουλίες τις οποίες δέχθηκε και η πλειοψηφία προκειμένου να εξυπηρετηθεί το συμφέρον του Δήμου και των συμπολιτών μας. ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΜΕ αντιπολίτευση  για λόγους εντυπωσιασμού, αλλά ΜΟΝΟ  για λόγους ουσίας, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!! Ο συνυποψήφιος μου ανέφερε επίσης  ότι στο Δήμο υπάρχει περίσσευμα (υπόλοιπο χρημάτων το οποίο δεν έχει απορροφηθεί). Αυτό σύμφωνα με την θέση της πλειοψηφίας έγινε επειδή ακριβώς  δεν ήταν γνωστό το ποσό της χρηματοδότησης πού θα υπάρξει για την λειτουργία του νέου Δήμου, από την κυβέρνηση. Οπότε υπήρξε η πρόνοια  ακόμη και αν δεν υπάρξει χρηματοδότηση, να μπορεί να λειτουργήσει ο Δήμος».
Ο κ. Αργειτάκος μίλησε στη συνέχεια για τους συνεργάτες του και για την υποψηφιότητά του υπογραμμίζοντας τα εξής:
«Επειδή πολύς ντόρος έχει γίνει για κάποιους συμβούλους από το ψηφοδέλτιο του αειμνήστου Σαράντου Αντωνάκου πού είναι υποψήφιοι στον δικό μου Συνδυασμό …τους «παλιούς» όπως «ψιθυρίζεται» στην πιάτσα από τα…γνωστά «παπαγαλάκια»… Λέω ξεκάθαρα: τα «παπαγαλάκια» ξέχασαν να μας πουν πόσες φορές ο επικεφαλής τους, τους ζήτησε την συμμετοχή τους στο δικό του ψηφοδέλτιο…Κι αυτοί για τους δικούς τους λόγους αρνήθηκαν…
Όσον αφορά εμένα …Ναι, παρ’ όλο πού πολλές φορές διαφωνήσαμε την τετραετία πού πέρασε…μπόρεσα αντικειμενικά να διακρίνω αυτούς πού είναι εργατικοί και φιλότιμοι, έχουν γνώση και κυρίως έχουν διάθεση να προσφέρουν. Και όλοι ενωμένοι, οι έμπειροι και οι νέοι με τον δυναμισμό και την πίστη στο όραμά μας, αποφασίσαμε  να προσφέρουμε στους  ανθρώπους του τόπου μας τον καλύτερο εαυτό μας.
Ευτυχώς τέλος, πού ο τόπος μας είναι μικρός, και είναι γνωστή η προσωπική πορεία και ιστορία του καθενός μας. ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ για τον τόπο μας, δεν χρειαζόμαστε Σωτήρες!!!».
Στο τέλος της ομιλίας του ο υποψήφιος Δήμαρχος υπενθύμισε στο συγκεντρωμένο πλήθος ότι «τα προγράμματα αλλάζουν προς το καλύτερο!!! Πάντα μέσα από τις δικές σας ιδέες και τις δικές σας προτάσεις!!!» και τόνισε:
«Επινοώ τον Δήμο μου σημαίνει: ένα ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ των πολιτών. Ένα ΣΧΕΔΙΟ παραγωγικής ανάπτυξης των επαγγελματιών, ένα σχέδιο ικανοποίησης των επισκεπτών , ένα σχέδιο επενδύσεων, αλλά πριν από όλα ένα ΟΡΑΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ του συμβολικού κεφαλαίου  ολόκληρου του Δήμου».
Το συμβολικό κεφάλαιο του Δήμου μας, είναι εδώ, για να γεννήσει πόλεις και χωριά, με συμμέτοχους πολίτες – δημότες - είναι σημείο αναφοράς , πολιτικό σχέδιο, πρόγραμμα και δέσμευση του συνδυασμού μας».
Σε μια κατάθεση ψυχής ο κ. Αργειτάκος ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας:
«Εμείς οι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ είμαστε άνθρωποι άλλης ράτσας!!! Κοιτάμε μπροστά, τιμούμε τον άνθρωπο, σεβόμαστε τις Αξίες μας, έχουμε οράματα. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!!
Πάμε στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου με καθαρό μέτωπο.
Με την πίστη ότι η ημέρα αυτή είναι το ξεπέρασμα παλιών αντιλήψεων και  εποχών. ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ!!!
Θέλουμε αγάπη, ειρήνη, συνοχή, πρωτοπορία, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ.
Φίλες και Φίλοι, ο νέος Δήμος Σπάρτης είναι οι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του.
ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!! ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ!! ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ - ΔΥΝΑΜΕΙΣ!! ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ - ΜΕ ΣΥΝΘΕΣΗ - ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΜΕ ΤΟΛΜΗ!!
ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ!!!
ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ  ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!
Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ όλους  για την υποστήριξη και την αγάπη σας.
Οι πολίτες του Δήμου Σπάρτης έχουν απαντήσει: Ξέρουν πού βαδίζουν !
Ξέρουν πού θέλουν να φθάσουν  !
Ξέρουν με ποιόν μπορούν να προχωρήσουν!!!
ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ..
ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ...
ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ…ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ  ΣΑΣ…».
Και αντικρίζοντας στο συγκεντρωμένο πλήθος, φίλους, συγγενείς, συμμαθητές και συναγωνιστές ο κ. Αργειτάκος είπε: «Με αξίωσε ο Θεός να είμαι σήμερα εδώ ανάμεσά σας. Απευθύνομαι σε σας γιατί είμαι ένας από εσάς. Αύριο μπορεί να είναι κάποιος από εσάς εδώ ή τα παιδιά σας».

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER