Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 08:59

Αλειφέρη, Βασιλόπουλος και Οικονομάκου μιλούν στην “Ε”: Απροθυμία για κοινό “γαλάζιο” υποψήφιο στην Καλαμάτα

Αλειφέρη, Βασιλόπουλος και Οικονομάκου μιλούν στην “Ε”: Απροθυμία για κοινό “γαλάζιο” υποψήφιο στην Καλαμάτα

 

Πληροφορίες διακινούνται το τελευταίο διάστημα για προσπάθεια προσέγγισης από τη Ν.Δ. σε κεντρικό επίπεδο, των 3 “γαλάζιων” υποψηφιοτήτων στο Δήμο Καλαμάτας, προκειμένου να ξεπεραστεί ο διχασμός και να υπάρξει ενιαία κάθοδος και μία υποψηφιότητα που θα μπορεί να διεκδικήσει και να κερδίσει το δήμο.

Σ’ αυτές τις πληροφορίες που θέσαμε υπόψη τους, δεν θέλησε να τοποθετηθεί η υποψήφια δήμαρχος Ελένη Αλειφέρη, εφόσον δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το κόμμα. Επιφυλάξεις για το λόγο αυτό εξέφρασαν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θανάσης Βασιλόπουλος και Μαρία Οικονομάκου, όμως εκτίμησαν ότι θα είναι καθυστερημένη μια τέτοια παρέμβαση και δήλωσαν πως έχουν πάρει τις αποφάσεις τους κι επιμένουν στις υποψηφιότητές τους, είτε ως ομάδα (Νίκα) ο πρώτος είτε αυτόνομα η δεύτερη.

Χαρακτηριστικά:

Η Ελένη Αλειφέρη μας απάντησε ότι “δεν μου έχει πει κανένας κάτι τέτοιο από τη Ν.Δ. Δεν έχω τέτοια πληροφόρηση και δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι που δεν έχω πληροφόρηση”.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, αφού ανέφερε πως “δεν υπάρχει πρωτοβουλία προσέγγισης, δεν ασχολείται η Ν.Δ. μ’ αυτό το θέμα, γιατί υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών το Φεβρουάριο”, επεσήμανε: “Εχω πάρει σαφέστατη εντολή να προχωρήσουμε και να φθάσουμε μέχρι το τέλος. Και να έρθει η Ν.Δ. να παρέμβει, ήταν ξεκάθαρη η τοποθέτηση, η απόφαση της ομάδας ότι εμείς συνεχίζουμε και δεν αλλάζει κάτι. Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα η διαδικασία”.

Η Μαρία Οικονομάκου, αφού είπε ότι “δεν έχει φθάσει κάτι τέτοιο σε μένα, ο κόσμος μπορεί να το λέει. Αν υπάρχει, τότε θα δούμε τι θα γίνει”, παρατήρησε: “Εχω πάρει απόφαση για αυτόνομη κάθοδο και προχωράω. Εχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου, έκανα μια πρόταση και δεν την συμμερίστηκαν. Οπως είπα από την αρχή, συνεχίζω. Εχω προχωρήσει, την απόφασή μου την έχω πάρει”.

Γ.Σ.