Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 17:26

Νέος συνδυασμός για το Τοπικό Συμβούλιο Γαργαλιάνων

Νέος συνδυασμός για το Τοπικό Συμβούλιο Γαργαλιάνων

«Πολίτες σε Δράση» είναι ο νέος συνδυασμός για το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων που ανακοινώθηκε χθες.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, δημιουργήσαμε μια ομάδα με δραστήριους και ικανούς πολίτες, διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων, έχοντας κοινό σημείο επαφής την ειλικρινή αγάπη για τον τόπο μας, την θέληση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά και τον ηθικό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Η ομάδα μας, ανανεωμένη και με πολύτιμο οδηγό την εμπειρία στελεχών της που αποκτήθηκε το προηγούμενο διάστημα της ενασχόλησής τους με τα κοινά, με γνώση των αναγκών και των προβλημάτων της πόλης μας, βαδίζει ενωμένη διεκδικώντας τη συμμετοχή της στην διαχείριση των κοινών, για την πρόοδο και την προοπτική αυτού του τόπου.

Εχουμε τη διάθεση να εργαστούμε σκληρά, με έξυπνες ιδέες, υπευθυνότητα και ρεαλιστική προσέγγιση των προβλημάτων της περιοχής μας. Εχουμε τη δύναμη να δώσουμε λύσεις και να συμβάλουμε καθοριστικά στη χάραξη της αναπτυξιακής πορείας του τόπου μας.

Σε αυτή την πορεία, σας θέλουμε δίπλα μας, ενεργούς πολίτες, να συναποφασίζουμε και να διεκδικούμε μαζί το καλύτερο για την πόλη μας.

Για να το πετύχουμε αυτό, θέλουμε να μας εμπιστευτείτε. Απευθυνόμαστε σε εσάς και ζητάμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας».

Υποψήφιοι για το τοπικό συμβούλιο είναι οι: Αντωνόπουλος Διονύσιος, σπουδαστής στο Τμήμα Μηχανικών και Τοπογράφων Πανεπιστημίου Δ. Αττικής. Βαρβατσούλης Γεώργιος, απόφοιτος Δημοσίου ΙΕΚ Καλαμάτας, ειδικός φοροτεχνικού γραφείου, ιδιωτικός υπάλληλος, Διαβατόπουλος Παναγιώτης, απόφοιτός ΤΕΙ Δασοπονίας, ιδιωτικός υπάλληλος. Ματθιουδάκης Ανδρέας, πρόεδρος Δ.K. Γαργαλιάνων, πρόεδρος συνδέσμου ύδρευσης «Καπετάν Τέλλος Αγρας», αγρότης. Μεθενίτης Αναστάσιος, πτυχιούχος ηλεκτρονικής, ελεύθερος επαγγελματίας. Νικολοπούλου Κωνσταντίνα, ελεύθερη επαγγελματίας. Ξιάρχος Διονύσιος, αγρότης. Πανταζοπούλου-Τζωρτζίνη Κυριακή, ιδιωτική υπάλληλος. Πούλιου Γεωργία, απόφοιτος τμήματος μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών, καθηγήτρια μαθηματικών. Πρεβεζάνος Γεώργιος, υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ, πολυετής προσφορά στα αθλητικά δρώμενα.