Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 19:06

Στο επίκεντρο της συνάντησης Αθανασόπουλου - Ξυγκώρου η επιχειρηματικότητα στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
Στο επίκεντρο της συνάντησης Αθανασόπουλου - Ξυγκώρου η επιχειρηματικότητα στη Μεσσήνη

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας επισκέφθηκε την Τρίτη ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας”.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βαγγέλη Ξυγκώρο και μέλη του Δ.Σ. του, ο κ. Αθανασόπουλος δήλωσε ότι η νέα δημοτική αρχή Μεσσήνης θα προωθήσει δράσεις που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και θα συμβάλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Ακολούθως, διατύπωσε τους βασικούς πυλώνες της παράταξής του για οικονομική ανάπτυξη που βασίζονται στην ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και στη διαμόρφωση ενός σύνθετου τουριστικού προϊόντος συνδεδεμένου με τον αγροδιατροφικό τομέα, καθώς και στις αναγκαίες υποδομές που έχει ανάγκη ο Δήμος Μεσσήνης. Δεν παρέλειψε να επισημάνει ζητήματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της πόλης, όπως η ασφάλεια, η ευταξία και το κυκλοφοριακό.

Τέλος, ο κ. Αθανασόπουλος εξήρε το θετικό κλίμα της συνάντησης και δήλωσε ότι προσβλέπει στην αγαστή συνεργασία δήμου και Επιμελητηρίου προς όφελος της επιχειρηματικότητας, της οικονομικής ανάπτυξης του δήμου και των πολιτών.


NEWSLETTER