Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 09:41

Μήνυμα Χριστοδουλάκη από την Καλαμάτα για στήριξη Μπουντρούκα

Μήνυμα Χριστοδουλάκη από την Καλαμάτα για στήριξη Μπουντρούκα

 

“Είμαστε όλοι στο πλευρό του υποψηφίου Γιάννη Μπουντρούκα”, τόνισε στην ομιλία του ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης στέλνοντας σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ της Πελοποννήσου.

Η δήλωση του κ. Χριστοδουλάκη έγινε στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” χθες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε ότι “πρέπει να περάσουμε από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση στην περιφερειακή διακυβέρνηση. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα αποτελέσει τη βάση για τη νίκη των δημοκρατικών δυνάμεων”.

Ο κ. Χριστοδουλάκης είπε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν είναι κοντά ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε στη Νέα Δημοκρατία και επιτέθηκε σε όσους αναζητούν κυβερνητική καρέκλα και ειδικά στον "τουρίστα" (εννοώντας τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο) που ξεπούλησε αρχές και ιδεολογίες για να γίνει υπουργός. Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ μίλησε επίσης για τις κυβερνητικές ευθύνες για τη δολοφονική φωτιά στο Μάτι και τις διακοπές του πρωθυπουργού στο κότερο του εφοπλιστή Παναγόπουλου. Ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κάνει αυτοκριτική ούτε για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή που οδήγησε στη χρεοκοπία, ούτε για το στείρο αντιμνημονιακό λόγο της αντιπολίτευσης Σαμαρά. “Στόχος μας είναι ένα προοδευτικό μέτωπο απέναντι στο συντηρητισμό της Νέας Δημοκρατίας και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ” είπε καταχειροκροτούμενος ο κ. Χριστοδουλάκης.

Ο επικεφαλής της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” Γιάννης Μπουντρούκας στην ομιλία του υποσχέθηκε ότι θα υπηρετήσει την εντολή που θα του δώσει το εκλογικό σώμα. Σε άλλο σημείο της σύντομης ομιλίας του επεσήμανε ότι όσοι διέδιδαν πως δεν θα συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο έμειναν με τις ψευδαισθήσεις τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κουσελάς, ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Κουτσούλης και οι υποψήφιοι βουλευτές Παναγιώτης Αλευράς, Γιάννης Διονυσόπουλος και Μενέλαος Γερονικολός.

Θ.Λ.