Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 18:24

Πετράκος: “Εκφραστές της νεοφιλελεύθερης πολιτικής Νίκας και Τατούλης”

Γράφτηκε από την
Πετράκος: “Εκφραστές της νεοφιλελεύθερης πολιτικής Νίκας και Τατούλης”

 

Η “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου” με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Θανάση Πετράκο δεν υποδεικνύει στους πολίτες τι θα ψηφίσουν την Κυριακή για την εκλογή περιφερειάρχη.

Παρατηρεί, μάλιστα, ότι ο Π. Νίκας και ο Π. Τατούλης εκφράζουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την ίδια νεοφιλελεύθερη πολιτική στην Περιφέρεια.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση της παράταξης του κ. Πετράκου αναφέρεται: “Οι υποψήφιοι και τα μέλη της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες που ανεξάρτητα από ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση μας εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσουμε στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Με σεβασμό σε όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν την προσπάθειά μας, η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» τονίζει ότι θα ήταν προσβλητικό για τον κάθε ένα πολίτη που μας ψήφισε να του υποδείξουμε τι θα ψηφίσει την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου 2019. Σε όλους τους τόνους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τονίσαμε ότι οι κ.κ. Νίκας και Τατούλης που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών την ερχόμενη Κυριακή, εκφράζουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την ίδια νεοφιλελεύθερη πολιτική στην Περιφέρεια και βρίσκονται στην απέναντι όχθη από την «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», η οποία θα συνεχίσει τον αγώνα απέναντι σε αυτές τις πολιτικές. Δεν κάναμε και δεν κάνουμε επιλογή διαχειριστών της καταστροφικής πολιτικής και θεωρούμε αυτονόητο ότι οι συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν, είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για την ψήφο τους και την ερχόμενη Κυριακή”.


NEWSLETTER