Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 19:06

Καμία κατεύθυνση από Μάκαρη στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Καμία κατεύθυνση από Μάκαρη στο Δήμο Καλαμάτας

Καμία κατεύθυνση δεν δίνει για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης.

Σε ανακοίνωσή του αφού ευχαριστεί τους συμπολίτες που επέλεξαν την παράταξή του και την τίμησαν με την ψήφο τους, εκτιμά πως “είναι θετικό ότι μετά από μια προεκλογική περίοδο που χαρακτηρίστηκε από απουσία προγραμματικού λόγου, δημαγωγία, αυθαίρετο αποκλεισμό μας από ορισμένα ΜΜΕ και τεράστια διαφημιστική προβολή συγκεκριμένων συνδυασμών, οι συμπολίτες που μας ψήφισαν εκτίμησαν το έργο μας ως αντιπολίτευση, το ήθος μας και το συγκροτημένο πρόγραμμά μας”.

Για την ψηφοφορία του δεύτερου γύρου την ερχόμενη Κυριακή δηλώνει ότι “εμπιστευόμαστε την ορθή κρίση των ψηφοφόρων μας και δεν θα δώσουμε καμία κατεύθυνση. Και βέβαια οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι οφείλουν, έστω την ύστατη στιγμή, να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους και να δεσμευτούν για τα μεγάλα προβλήματα της Καλαμάτας που έχουμε αναδείξει (διαχείριση απορριμμάτων, λυματολάσπη βιολογικού, αντιπλημμυρική θωράκιση, εγκατάλειψη συνοικιών και χωριών του δήμου, κοινωνική πολιτική, πολιτισμός, αθλητισμός)”.

Κλείνοντας, ο Μαν. Μάκαρης αναφέρει ότι “η παράταξή μας συνεχίζει με το βλέμμα στο μέλλον, διευρυμένη και ανανεωμένη. Είμαστε αποφασισμένοι στη νέα μας θητεία να αγωνιστούμε για να γίνει η Καλαμάτα καλύτερη με γνώμονα τις αρχές της αειφορίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμμετοχής των πολιτών και της βιώσιμης ανάπτυξης”.


NEWSLETTER