Κυριακή, 02 Ιουνίου 2019 22:05

Νέος δήμαρχος Πύλου - Νέστορος ο Παναγιώτης Καρβέλας

Γράφτηκε από την
Νέος δήμαρχος Πύλου - Νέστορος ο Παναγιώτης Καρβέλας

Αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλου - Νέστορος, καθώς νέος δήμαρχος εκλέγεται ο Παναγιώτης Καρβέλας.

“Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα για το μέλλον του τόπου μας” τόνισε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις ο Παναγιώτης Καρβελάς μετά την εκλογή του στο Δήμο Πύλου - Νέστορος.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος ευχαρίστησε όλους του πολίτες για την τιμή που του έκαναν να τον ψηφίσουν και συνέχισε λέγοντας: “Με τους συνεργάτες μου δώσαμε έναν τίμιοπ και δημοκρατικό αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Δημήτρη Βρεττάκο για την δημόσια στήριξή στο συνδυασμό μας στον β’ γύρο”.

Παράλληλα κάλεσε όλους τις συνδυασμούς, που συμμετείχαν στις εκλογές σε συνεργασία και συνέχισε: “Θα είμαι δήμαρχος όλων των δημοτών. Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα για το μέλλον του τόπου μας”

Δήλωση Καφαντάρη

Αποδεχόμενος την ήττα του μετά από δύο συνεχείς θητείες στο Δήμο Πύλου - Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης ανέφερε: 

"Για μια ακόμα φορά ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους. Το αποτέλεσμα της επαναληπτικής εκλογικής διαδικασίας είναι αδιαμφισβήτητο, με καθοριστικό παράγοντα την αποχή. Ακόμα κι έτσι ο κ. Καρβέλας κατάφερε να επικρατήσει και να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των ψήφων.

Δεν μπορώ, λοιπόν,  παρά να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ καλή δημαρχιακή θητεία.  Θα συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου με τον καλύτερο τρόπο από τη θέση που επέλεξαν να μου αναθέσουν οι συμπολίτες μου.
Θα συμβάλω τα μέγιστα ώστε να μην οπισθοδρομήσουμε ως Δήμος.

Η μεγάλη παρακαταθήκη έργων που αφήνουμε στο νέο Δήμαρχο και τη νέα Δημοτική Αρχή ελπίζουμε να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο και να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Δήμου μας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους συνεργάτες για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους στην υλοποίηση του οράματός μας".


NEWSLETTER