Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 15:12

Τηλεδιάσκεψη για τον τουρισμό από την Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος

Γράφτηκε από την
Τηλεδιάσκεψη για τον τουρισμό από την Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος

 

“Νέοι Αυτοδιοικητικοί ανά την Ελλάδα μιλούν για τον Τουρισμό και την επόμενη μέρα” ήταν ο κεντρικός άξονας της τηλεδιάσκεψης, που διοργάνωσε την Δευτέρα η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος υπό τον συντονισμό του προέδρου της Νεκτάριου Καλαντζή.

Ομιλητής ήταν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, όπου ανέλυσε την κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό τουρισμό, τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την κυβέρνηση, καθώς και τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσουν οι φορείς του τουρισμού.

Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν από νέους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους Τουρισμού από πολλά νησιά της Ελλάδος, μια και οι περισσότεροι εκτός από την αυτοδιοικητική τους ιδιότητα, είναι και επιχειρηματίες του Τουρισμού στα νησιά που δραστηριοποιούνται.

Σε αυτή την τηλεδιάσκεψη, που μεταδόθηκε μέσα από την ιστοσελίδα Skiathos Life, την Καλαμάτα εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναγιώτης Λύρας.

Μίλησαν και τοποθετήθηκαν επίσης η Πόπη Δεσποτίδη, Αντιδήμαρχος Αμοργού, ο Παναγιώτης Κουνάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου από τη Ρόδο, ο Μιλτιάδης Πελοποννήσιος, Δημοτικός Σύμβουλος Σερίφου, ο Κώστας Φιλιππαίος, Αντιδήμαρχος Κύθνου, η Μαρία Καμπούρη, Δημοτική Σύμβουλος Αστυπάλαιας, η Κατερίνα Νικολάου, Δημοτική Σύμβουλος Σκιάθου, η Ευδοκία Κατσάνη, Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου από τη Νάξο, η Ολίβια Καρδακάρη, Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων από την Κέρκυρα, ο Νικήτας Τσαμπαλάκης, Αντιδήμαρχος Πάτμου, η Ελένη Μαυρόγαλου, Δημοτική Σύμβουλος Πάτμου, η Μαρία Πολυμέρου, Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης από τη Θάσο, η Ευγενία Αλοιμόνου, Αντιδήμαρχος Τήνου, ο Πέτρος Ραουζαίος, Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Σύρου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, η Ανθή Χαλκιά, Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμούπολης του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, η Φραγκίσκα Θεολόγου-Βλαχουτσάκου, Δημοτική Σύμβουλος Σίφνου και ο Αντώνης Κωβαίος, Πρόεδρος της Κοινότητας Κουφονησίων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Η επόμενη συνάντηση των νέων αυτοδιοικητικών από διάφορα σημεία της Ελλάδος θα γίνει πολύ σύντομα, με θέμα εκτός από τον Τουρισμό και τις προκλήσεις του αύριο, την Ευρώπη και τον ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν σε αυτήν, την επόμενη μέρα, οι δήμοι και οι περιφέρειες.


NEWSLETTER