Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 18:35

Στις 6 Φεβρουαρίου η συνάντηση προέδρων της Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Στις 6 Φεβρουαρίου η συνάντηση προέδρων της Τριφυλίας

 

Προχωρά τις συναντήσεις και τις συζητήσεις με προέδρους και εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων η Συντονιστική Επιτροπή Προέδρων Τριφυλίας.

Για τις 6 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση όλων των προέδρων και των κοινοτικών συμβούλων του Δήμου Τριφυλίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία.

Την περασμένη Δευτέρα η επιτροπή είχε συνάντηση στα Φιλιατρά με τον πρόεδρο Φιλιατρών Διονύση Καραβίτη, τον πρόεδρο Γαργαλιάνων Βασίλη Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο Κυπαρισσίας Γιώργο Κωνσταντόπουλο, ενώ παρών ήταν και ο κοινοτικός σύμβουλος Φιλιατρών  Ιωάννης Λυγγούνος.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση: «Το κλίμα ήταν συναινετικό και κοινή η πεποίθηση της αναγκαιότητας της συνεργασίας των προέδρων για την επίλυση των κοινών προβλημάτων. Στη συνάντηση αυτή αποφασίστηκε να γίνει στην Κυπαρισσία (έδρα του δήμου μας) συγκέντρωση όλων των προέδρων και κοινοτικών συμβούλων στις 6/2 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης διευρύνθηκε και η συντονιστική επιτροπή με μέλη τους παρευρισκόμενους προέδρους από τις δημοτικές κοινότητες του δήμου μας.

Τα υπόλοιπα μέλη της συντονιστικής επιτροπής που παραβρέθηκαν ήταν: Βουδούρης Τάσος (Γλυκορίζι), Γαλάνης Γιάννης (Καλό Νερό), Κανελλόπουλος Περικλής (Ρίπεσι), Καραγιάννης Τάκης (Πλατάνια)».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER