Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 16:21

Το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ καταγγέλει το Δήμαρχο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Καταγγέλλουμε στον Λαό της πόλης τον Δήμαρχο για τις απειλές πού εξαπόλυσε προς το Σωματείο εργαζομένων και στον  Πρόεδρο του Σωματείου κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ενώ συζητιόταν θέμα πού αφορούσε εργασιακές σχέσεις πού μονομερώς και κατά παράβαση του  νόμου ψήφισε η πλειοψηφία.
Καταγγέλλουμε και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου πού κατά παράβαση του κανονισμού δεν έδωσε τον λόγω στον Πρόεδρο του Σωματείου για θέμα πού αφορούσε όλους τους εργαζόμενους.
Κύριε  Δήμαρχε όλοι πλέον γνωρίζουν ότι δεν φημίζεστε για τις Δημοκρατικές σας ευαισθησίες και για την διαφάνεια για την οποία υποτίθεται ότι κόπτεσσθε και με καλές δημόσιες σχέσεις προσπαθείτε να  εξασφαλίσετε..
Αφαιρέσατε την δυνατότητα στους Δημοτικούς σας συμβούλους της πλειοψηφίας να ενημερωθούν και να ακούσουν την άποψη των εργαζομένων πριν ψηφίσουν. 
Όση ευθύνη έχετε εσείς άλλη τόση έχουν οι σύμβουλοι σας πού αμφιβάλλω αν είχαν  διαβάσει τι ψηφίζουν.
Να  έχετε υπόψη σας κύριοι ότι είστε μέρος του ελλείμματος Δημοκρατίας για το οποίο όλο και περίστεροι βγαίνουν στο δρόμο και διαμαρτύρονται.. Να ξέρετε ότι μόλις καθαρίσουν οι πολίτες πού βγαίνουν στους δρόμους για το μνημόνιο και για την αστική πολιτική εξουσία, τότε θα στραφούν στις τοπικές αστικές εξουσίες και θα απαιτήσουν άμεση δημοκρατία και λαϊκή εξουσία.
Να είστε σίγουρος γι αυτό.
Η ιστορία κύριε Δήμαρχε θα σας κατατάξει στους πιο αυταρχικούς  Δημάρχους πού έχουν περάσει από την πόλη.
Λίγα λόγια για την μειοψηφία του κυρίου Μπρεδήμα και την  μειοψηφία του κυρίου Μπεχράκη.
Το λευκό πού ψήφισαν αποτελεί συνενοχή στην παράνομη καταστρατήγηση της επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας.



Το ΔΣ του Σωματείου