Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 22:20

Νικολάκου κατηγορεί Φωτίου για «πολιτικό νταβατζιλίκι»

Γράφτηκε από την
Νικολάκου κατηγορεί Φωτίου για «πολιτικό νταβατζιλίκι»

 

Επίθεση στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, κατηγορώντας την για «πολιτικό νταβατζιλίκι», εξαπολύει η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου.

Αφορμή στάθηκε η απάντηση της υπουργού σε ερώτηση της βουλευτή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Θελερίτη, σχετικά με τη δημιουργία Κέντρων Κοινότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η Ντ. Νικολάκου ανταπαντά λοιπόν ότι η κ. Φωτίου «παρεμβαίνει ωμά και ευθέως στη λειτουργία αυτοτελών φορέων», επιδεικνύοντας αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Και εξηγεί ότι το εν λόγω πρόγραμμα «εκχωρήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή απευθείας στις Περιφέρειες, στη βάση των περιφερειακών τους σχεδιασμών, και όχι με τη "μεσολάβηση" ή την "κηδεμονία" του υπουργείου». 

 

Θυμίζουμε ότι η Θ. Φωτίου διαβεβαίωσε τη βουλευτή που κατέθεσε τη σχετική ερώτηση στη Βουλή πως το υπουργείο έχει διασφαλίσει τους απαιτούμενους πόρους για τη σύσταση και λειτουργία των Κέντρων Κοινότητας και στους 21 δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με πληθυσμό από 10.000 κατοίκους και πάνω. 


NEWSLETTER