Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 15:09

Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου για τη ΣΔΙΤ ο Τάκης Γατσόπουλος

Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου για τη ΣΔΙΤ ο Τάκης Γατσόπουλος

Την παραίτησή του «για την Αρκαδία», αντιδρώντας στη ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων, υπέβαλε ο περιφερειακός σύμβουλος Τάκης Γατσόπουλος, αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ "Πελοπόννησος Πρώτα".

Ο κ. Γατσόπουλος παραιτήθηκε, όπως τονίζει, «συνεχίζοντας αδιαπραγμάτευτα και ενωτικά να δεσμεύομαι με όσους παλεύουν μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο στον αγώνα κατά της ΣΔΙΤ απορριμμάτων Πελοποννήσου και συνακόλουθα του ΤΕΡΝΑτουργήματος στην Αρκαδία… μέχρι την αποτροπή τους». Καλεί παράλληλα «τους πολίτες, τις συλλογικότητές τους και ιδίως τους δημάρχους, το ΦοΔΣΑ, τα κόμματα, τους βουλευτές και την κυβέρνηση να αναλάβουν τώρα τις σχετικές ιστορικές ευθύνες τους απέναντι στο μέλλον».

Ο κ. Γατσόπουλος εκτιμά ότι «η παράνομα χωροθετημένη μονάδας στην Παλιόχουνη Βαλτετσίου Τριπόλεως Αρκαδίας, για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αργολίδας(!), της Κορινθίας(!), κινδυνεύει αυτή να είναι η μόνη πλέον για ολόκληρη την Πελοπόννησο!».