Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010 21:26

Τρίτη κάθοδος Σαμαρά για στήριξη του Δράκου

Γράφτηκε από την
Τρίτη κάθοδος Σαμαρά για στήριξη του Δράκου

Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση σήμερα στην Τρίπολη



Σε γιγαντιαία προσπάθεια στήριξης του εκλεκτού της ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου Δημ. Δράκου έχει αποδυθεί ο Αντώνης Σαμαράς. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες επισκέπτεται την Πελοπόννησο, προκειμένου να μιλήσει σε συγκέντρωση στην Τρίπολη για την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οργανώνει παμπελοποννησιακή κινητοποίηση. Ο κ. Σαμαράς στις 6.45 το βράδυ θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και στις 7.30 θα μιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο. Σε αυτό θα μπουν υποψήφιοι του συνδυασμού και στελέχη των νομαρχιακών επιτροπών, ενώ οι οπαδοί της ΝΔ θα παρακολουθήσουν την ομιλία του Αντ. Σαμαρά από βίντεο γουόλ που θα έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή γύρω από το κτήριο.
Η σημερινή κινητοποίηση έρχεται να προστεθεί σε αυτές πλήθους στελεχών της ΝΔ που πηγαινοέρχονται, καθώς εκτιμούν ότι ο Πέτρος Τατούλης έχει σταθερό προβάδισμα απέναντι στον Δημ. Δράκο και η ηγεσία του κόμματος θεωρεί ως μεγάλο πλήγμα προσωπικό και πολιτικό ενδεχόμενη απώλεια της "γαλάζιας" Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το προβάδισμα Τατούλη εκτιμάται και σε χθεσινά δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων (Ελευθεροτυπία, Εθνος κλπ.), ενώ φαίνεται ότι η υποψηφιότητά του έχει αποσυσπειρώσει τη βάση της Νέας Δημοκρατίας σε αξιοπρόσεκτο βαθμό, την ώρα που εξελίσσεται η προσπάθεια συσπείρωσης της βάσης του ΠΑΣΟΚ με την πρόσφατη πρωτοβουλία του Γ. Παπανδρέου.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Σαμαράς θα εμφανιστεί στην εκπομπή "Ανατροπές" του Γ. Πρετεντέρη, που θα μεταδοθεί από το MEGA στις 9 το βράδυ.


NEWSLETTER