Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 16:24

Η μεταφορά των μαθητών στο Περιφερειακό Συμβούλιο 

Η μεταφορά των μαθητών στο Περιφερειακό Συμβούλιο 

Το θέμα της μεταφοράς των μαθητών που ζήτησαν οι μειοψηφίες, με αφορμή την ακύρωση του διαγωνισμού για τη μεταφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, πρόκειται να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου που συνεδριάζει μεθαύριο Παρασκευή, στις 2 το μεσημέρι.

Στο γραπτό αίτημά τους οι μειοψηφίες επέκριναν δριμύτατα την περιφερειακή αρχή, τονίζοντας πως “ιδιαίτερα με τις διαπιστώσεις που κάνει ο περιφερειάρχης κ. Τατούλης και η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Νικολάκου για την εξέλιξη αυτού του έργου, προσβάλλεται με γενικούς όρους και αόριστα τόσο η λειτουργία των θεσμικών οργάνων όσο και η προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπάλληλοι κάτω από τις οδηγίες της Διοίκησης”.

Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται: Να συζητηθεί η επερώτηση του περιφερειακού συμβούλου Νίκου Γόντικα με θέμα “Καταστροφές σε επαρχιακό οδικό δίκτυο”. Να γίνει η αποδοχή χρηματοδότησης 25.846.797,81 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Να υπάρξει γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την εγκατάσταση σταθμού συμπληρωματικής κάλυψης επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής τηλεοπτικού σήματος της εταιρείας Digea – Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε. με κωδική ονομασία “Πύλος 3006186” στη θέση “πλησίον Παλιοχώρι” του Δήμου Τριφυλίας.