Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 19:38

Στο Παναρκαδικό ο Ευάγγελος Γιαννακούρας

Γράφτηκε από την
Στο Παναρκαδικό ο Ευάγγελος Γιαννακούρας

Σήμερα, Δευτέρα 1.11.2010 και ώρα 11.30 π.μ., ο διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η Ευαγγελιστρία», κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, είχε συνάντηση με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, ιατρό κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ.κ. Βικτώρια Παναγιωτοπούλου – Βρέντα, Ψυχίατρος – Ψυχαναλύτρια και Νικόλαος Γιαννακόπουλος – Πολιτικός Μηχανικός – MSC.
Ο κ. διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε τον κ. Γιαννακούρα, για όλα τα θέματα που αφορούν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας ευθύνης του.
Ο κ. Γιαννακούρας ενημερώθηκε επίσης ότι το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης έχει συμπεριληφθεί στα τριάντα (30) πιλοτικά νοσοκομεία που επελέγησαν από το υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και για το σχέδιο δράσης που υλοποιείται σύμφωνα με εξαγγελίες του αρμοδίου Υπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδου.
Σε δήλωσή του ο διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κ. Παπαδόπουλος τονίζει: "Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, κ. Γιαννακούρας, ήταν πλήρως ενημερωμένος και για τα θέματα που απασχολούν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.
Στην συνέχεια ο κ. Γιαννακούρας συνεχάρει την Διοίκηση, το Ιατρικό – Νοσηλευτικό – Διοικητικό και λοιπό Προσωπικό του Νοσοκομείου μας, για το έργο που επιτελούν, προκειμένου το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελιστρία», να αναβαθμιστεί και να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και να γίνει ένα πραγματικό Περιφερειακό Νοσοκομείο.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER