Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 17:59

Μπούζα κατά Αλειφέρη και Μαντά για τη σχολή στα Φιλιατρά 

Μπούζα κατά Αλειφέρη και Μαντά για τη σχολή στα Φιλιατρά 

Την εικόνα διάλυσης στην παράταξη Τατούλη επιβεβαιώνει η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα, που με ανάρτησή της στο Facebook αφήνει αιχμές κατά των αντιπεριφερειαρχών Ελένης Αλειφέρη και Περικλή Μαντά.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Μάλλον τα Φιλιατρά μας κινητοποιούν όλους για δημιουργία δομών που θα βοηθήσουν τις δραστηριότητες του τόπου.
Ετσι μετά από την πρότασή μου για λειτουργία τμήματος δημοσίου ΙΕΚ με αντικείμενο τη γεωργική - φυτική παραγωγή και του συναδέλφου κ. Γκούνη για ίδρυση Γεωργικής Σχολής στα Φιλιατρά, σειρά είχε η σημαντική πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη με τη βαρύτητα που αυτή έχει, αλλά και του σχεδιασμού που θα την κάνει υλοποιήσιμη. Η συνάντηση στελεχών της Περιφέρειας, δρομολογημένη από τον περιφερειάρχη με τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ “Δήμητρα κ. Καρέτσο, ήταν μια θετική εξέλιξη. Βέβαια η λύση και η υλοποίηση θα φέρουν τη σφραγίδα της δικής του προτάσεως.
Είναι καλό όμως πέραν των προτάσεων, οι σχεδιασμοί και οι προπαρασκευαστικές κινήσεις να δημοσιοποιούνται από τον εμπνευστή και όχι από τους εντελλόμενους να κάνουν τις προπαρασκευαστικές συζητήσεις...
Δυστυχώς ισχύει το κατόπιν... ενεργειών μου, παντού τελικά!”.