Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011 13:56

Συναντήσεις του αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά

Συναντήσεις του αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά

Σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, εθιμοτυπική επίσκεψη με την ανάληψη των καθηκόντων του πραγματοποίησε στον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά  ο Εμπορικός σύλλογος Καλαμάτας με επικεφαλής την πρόεδρο κ. Ψηλάκη.
Αντηλλάγησαν απόψεις σε θέματα που αφορούν το έργο και τις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία λόγω της οικονομικής κρίσης.
Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης  Παναγιώτης Αλευράς ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία  στο έργο που αναλαμβάνουν και  επεσήμανε πως  η συνεργασία, τόσο  της Περιφέρειας Πελοποννήσου όσο και της Π.Ε Μεσσηνίας  με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, είναι μακρά και ουσιαστική έχοντας αποδώσει καρπούς. Ωστόσο από την πλευρά του ιδίου, υπάρχει αμέριστη διάθεση για περαιτέρω διεύρυνσή της, ώστε τα αποτελέσματα να γίνουν ακόμα πιο ουσιαστικά.
Το Σάββατο 31-12-2011 και ώρα 11.30 η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας θα ψάλλει στον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά  τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην είσοδο του Διοικητηρίου.
Την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, κατά την οποία θα προστή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.
Μετά το πέρας της Δοξολογίας ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας θα δεχθεί τις Αρχές και το κοινό για τις ευχές του Νέου έτους, ως είθισται, στην αίθουσα «Παναγιώτης Φωτέας» (Διοικητήριο – 4ος όροφος).

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη