Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 09:18

Καλαμάτα: Προεκλογική φιέστα σε… ευρωπαϊκό φόντο ετοιμάζει ο Τατούλης

Καλαμάτα: Προεκλογική φιέστα σε… ευρωπαϊκό φόντο ετοιμάζει ο Τατούλης

 

Μεγάλη κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να γεμίσει σήμερα το Μέγαρο Χορού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, που θα εκφωνηθεί στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκδήλωσης “Η Ευρωπαϊκή Ενωση και η Πελοπόννησος”.

Από νωρίς χθες το πρωί στελέχη του κ. Τατούλη τηλεφωνούσαν σε Μεσσήνιους προσκαλώντας τους στην εκδήλωση, επειδή προφανώς το περιβάλλον του περιφερειάρχη φοβάται ενδεχόμενο "γαλάζιο" σαμποτάζ της εκδήλωσης. Ο κ. Τατούλης δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να μιλήσει σε μια άδεια αίθουσα ειδικά στην έδρα του αντιπάλου του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Γι’ αυτό εκμεταλλεύεται την εμπειρία και τον μηχανισμό που έχει, προκειμένου να γεμίσει το Μέγαρο Χορού όπως γέμισε το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Πελοποννήσου.

Η ενημερωτική εκδήλωση που θα ξεκινήσει σήμερα στις 6 μ.μ. διοργανώνεται στο πλαίσιο της 4ης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020, με σκοπό την επικοινωνία και πληροφόρηση των πολιτών της Περιφέρειας για τη συμβολή της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην υλοποίηση των συγχρηματοδοτούμενων έργων και δράσεων στην Πελοπόννησο.

Στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας, που περιλαμβάνει συγχρηματοδοτούμενα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Θ.Λ.