Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012 18:09

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΗΣ Καταγγέλλουν τον Τατούλη για την αναβολή της συνεδρίασης

Γράφτηκε από την
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΗΣ  Καταγγέλλουν τον Τατούλη για  την αναβολή της συνεδρίασης

Με σκληρή ανακοίνωση κάτοικοι κι εκπρόσωποι της περιοχής της Κορώνης καταγγέλλουν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για την αναβολή της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Τονίζουν ότι οι μεθοδεύσεις του δε θα περάσουν, σημειώνουν πως η συνεχής αναβολή δείχνει ενοχές και τον διαβεβαιώνουν ότι την επόμενη φορά που θα φέρει το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα τους βρει πιο οργανωμένους και πιο δραστήριους.

Στην ανακοίνωση - καταγγελία οι κάτοικοι της περιοχής που είχαν φθάσει έως το Πεταλίδι στο δρόμο για την Τρίπολη και γύρισαν πίσω, σημειώνουν:

«Ντροπή σας κ. περιφερειάρχα!!!

Μετά από 5,5 μήνες αναμονής για τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την "έγκριση ή μη της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων που αφορά την ίδρυση δύο λιγνιτωρυχείων στην περιοχή Φαλάνθης - Χωματερού της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης" και σαν πρόσχημα τον καύσωνα αναβάλλατε τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αφού λάβατε τα μηνύματα για τη μεγάλη κινητοποίηση όλης της Μεσσηνίας.

Καταγγέλλουμε την τακτική σας για την αιφνιδιαστική αναβολή της συνεδρίασης δύο ώρες πριν πραγματοποιηθεί.

Καταγγέλλουμε την τακτική σας που μόνο σκοπό έχει να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των κατοίκων της περιοχής μας.

Δηλώνουμε ότι όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είμαστε ενωμένοι απέναντι στην υποβάθμιση που επιχειρείτε να οδηγήσετε με την τακτική σας, την περιοχή μας. Η συνεχής αναβολή δείχνει ενοχές. Ας ελπίσουμε ότι την ύστατη ώρα να πρυτανεύσει η λογική σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι την επόμενη φορά που θα φέρετε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα μας βρείτε πιο οργανωμένους και πιο δραστήριους.

Οι μεθοδεύσεις σας δεν θα περάσουν!!!

Κορώνη 16-7-2012

Ολοι οι κάτοικοι και φορείς της ευρύτερης περιοχής του τόπου μας».


NEWSLETTER