Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 09:56

Νέες ιστοσελίδες ετοιμάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την

 

Μια πολύγλωσση ιστοσελίδα για την τουριστική της προβολή, καθώς και άλλη μία ειδησεογραφικού -αλλά και υπηρεσιακού- χαρακτήρα, θα διαθέτει στο άμεσο μέλλον η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, αποφασίστηκε ότι η τουριστική ιστοσελίδα θα περιέχει κείμενα σε 4 γλώσσες, ενώ η άλλη ιστοσελίδα -που θα είναι κοινή για την Περιφέρεια και τα νομικά της πρόσωπα-, θα έχει δύο βασικές ενότητες: μία υπηρεσιακή και μία πολιτική.

Ο χειρισμός στην υπηρεσιακή θα γίνεται από υπαλλήλους της Περιφέρειας που θα οριστούν προς τούτο.

Οσον αφορά δε το χειρισμό της πολιτικής ενότητας, αυτός θα γίνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, σημειώνοντας ότι στόχος είναι να υπάρχει αντικειμενικότητα στα θέματα ενημέρωσης σχετικά με τη δραστηριότητα της περιφερειακής αρχής.

Σταδιακά, κατέληξε ο Π. Νίκας, η ενημέρωση για τη δραστηριότητα ανά Περιφερειακή Ενότητα δεν θα γίνεται με ξεχωριστή αποστολή δελτίων Τύπου από τις Π.Ε., αλλά θα ενταχθεί αποκλειστικά στην ειδησεογραφική ενότητα της ιστοσελίδας της Περιφέρειας.