Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 19:53

Με προσωπικό ασφαλείας η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

Με προσωπικό ασφαλείας η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

Με προσωπικό ασφαλείας δουλεύουν από χθες όλες οι υπηρεσίες της Περιφερειακής  Ενότητας Μεσσηνίας, ενώ το κοινό κατά προτεραιότητα θα εξυπηρετείται τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά.

Αυτό επισημαίνεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του Συλλόγου Υπάλληλων  Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: "Ενημερώνουμε το κοινό ότι από σήμερα 18 Μαρτίου 2020 οι υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας θα δουλεύουν με προσωπικό ασφαλείας, δίνοντας προτεραιότητα στην τηλεφωνική και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση. Για την εξυπηρέτηση του κοινού στην έδρα της Π.Ε. Μεσσηνίας (Διοικητήριο) οι πολίτες θα απευθύνονται αυστηρά στο γραφείο εισόδου στο ισόγειο.

  • Οι αρμόδιοι υπάλληλοι θα ενημερώνουν το προσωπικό των Διευθύνσεων, στο οποίο απευθύνονται οι πολίτες και μετά από συνεννόηση θα εξυπηρετούνται.
  • Οι επιχειρήσεις τροφίμων θα εξυπηρετούνται από τους γεωπόνους και κτηνιάτρους για ποιοτικό, φυτοϋγειονομικό έλεγχο και γενικότερα για τη διακίνηση τροφίμων από τους ποιοτικούς ελεγκτές, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί τους. Παρακαλούνται να τηρήσουν την υποχρέωση να αποστέλλουν τις αιτήσεις τους όπως προβλέπεται 24 ώρες πριν, ώστε να γίνεται εύκολα ο προγραμματισμός.

Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών. Ευχόμαστε σε όλους καλή υγεία και να ξεπεράσουμε ανώδυνα την κρίση του κορονοϊού".