Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 19:30

Τατούλης κατά Βορίδη για εγκαίνια αρδευτικού στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την
Τατούλης κατά Βορίδη για εγκαίνια αρδευτικού στην Αργολίδα

"Κύριε Βορίδη, αφήστε τις φανφάρες και τις φιέστες" έχει τίτλο η ανακοίνωση της "Νέας Πελοποννήσου" του Πέτρου Τατούλη για τα εγκαίνια του αρδευτικού δικτύου του Δήμου Μυκηνών.

Η "Νέα Πελοπόννησος" μάλιστα διεκδικεί την πατρότητα του έργου: "Το έργο που εγκαινιάζετε σήμερα, κ. υπουργέ, φέρει την σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη και είναι η ολοκλήρωση του δευτερεύοντος αγωγού, ως μία λύση ανάγκης για την ανακούφιση των αγροτών της περιοχής, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης που υπάρχει από το υπουργείο που είστε επικεφαλής, για τη δημοπράτηση των δικτύων του μεγάλου έργου του Αναβάλου".
Και η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: "Τα ταξίδια αναψυχής σας στην Πελοπόννησο για τη συμμετοχή σας σε τελετές εγκαινίων δεν αρμόζουν με το σοβαρό έργο που θα έπρεπε να παράγει ένας υπουργός, σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές για τον αγροτικό κόσμο. Εδώ και τώρα, δώστε στην Πελοπόννησο το 1,2 εκ. ευρώ που απαιτείται για τη δακοκτονία σύμφωνα με τις εισηγήσεις των υπηρεσιών της Περιφέρειας και δημοπρατήστε άμεσα όλα τα έργα υποδομών, τα οποία προκλητικά καθυστερείτε".


NEWSLETTER