Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 19:44

Με νέα επίθεση ανταπαντά ο Τατούλης σε Δέδε

Γράφτηκε από την
Με νέα επίθεση ανταπαντά ο Τατούλης σε Δέδε

Με νέα επίθεση ανταπαντά ο τέως περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στον περιφερειακό σύμβουλο - πρώην γ.γ. Υποδομών Γιώργο Δέδε. “Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κ. Δέδε!!!”, αναφέρει ο Π. Τατούλης κρίνοντας τον Γ. Δέδε ως χειρότερο πολιτικό γυρολόγο από τον ίδιο.


Αρχικά αναφέρεται στον Γ. Δέδε ως πρώην επιτυχημένο(!) αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας στην περιφερειακή αρχή του και ως αποτυχημένο υποψήφιο περιφερειάρχη “για δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις με σταθερά ποσοστά αποτυχίας (το 2014 με ποσοστό 15,38% και το 2019 με ποσοστό 14,65%)”.
Ο κ. Τατούλης παραδέχεται ότι έστειλαν το αίτημα ενίσχυσης της Περιφέρειας στο αρμόδιο υπουργείο και όχι στον ίδιο (που ήταν γ.γ. Υποδομών), γιατί “είχαν πάρει χαμπάρι ότι χρησιμοποιούσατε τη θεσμική σας θέση για καθαρά προεκλογικούς λόγους”. Αναφέρει, μάλιστα: “Ξεχνάτε τη μεγάλη προσπάθεια του κ. Νίκα που σας επαινούσε προεκλογικά ως πρώην γ.γ. Υποδομών για το… μεγάλο σας έργο; Ξεχνάτε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν τότε κυβέρνηση της χώρας, αλλά και του ιδίου του τότε πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα;”.
Αφού αυτοθαυμάζεται “που κατάφερε έναν πολιτικό άθλο στις εκλογές του 2019, αφού είχε απέναντί του όλα τα κόμματα, να είναι ο μεγάλος νικητής του α’ γύρου” και καλεί τον Γ. Δέδε να κάνει την αυτοκριτική του για τη μεγάλη αποτυχία του “που καταφέρατε ως τρίτος και καταϊδρωμένος να εξασφαλίσετε μόλις το 14,65”, αναφέρει εξαπολύοντας επίθεση: “Ο κ. Δέδες χαρακτήρισε σε ανακοίνωσή του ως προσωποποίηση του πολιτικού γυρολόγου τον κ. Πέτρο Τατούλη. Ας θυμηθούμε λοιπόν τον πολιτικό βίο και την πολιτεία του… Ο διορισμένος μετακλητός σύμβουλος στο γραφείο του γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Φώτη Χατζημιχάλη επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε διορισμένος αντιπεριφερειάρχης (χωρίς ψήφο φυσικά) στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Κορινθίας της περιφερειακής αρχής του Πέτρου Τατούλη, στη συνέχεια… εγκατέλειψε την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» με πρόσχημα τη «διάσωση» του ΠΑΣΟΚ, δημιουργώντας την παράταξη «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία» που έλαβε 15,38% εκλέγοντας 4 συμβούλους…, στη συνέχεια… εγκατέλειψε για μία ακόμα φορά την παράταξή του, προτιμώντας τη διορισμένη θέση του γ.γ. Υποδομών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Εγκατέλειψε φυσικά και το ΠΑΣΟΚ…, στη συνέχεια… εμφανίζεται ως ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ με την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» και καταφέρνει με ποσοστό 14,65% να εκλέξει 8 συμβούλους με το σύστημα της απλής αναλογικής, στη συνέχεια… επιλέγει να αποτελεί το πολιτικό δεκανίκι του πιο γαλάζιου περιφερειάρχη στη χώρα εκλεκτού του Κυριάκου Μητσοτάκη, στηρίζοντας προκλητικά τον κ. Νίκα, λέγοντας μάλιστα ότι με τον τρόπο αυτό βοηθά στην εύρυθμη λειτουργία της περιφερειακής αρχής! Φυσικά οι κωλοτούμπες του κ. Δέδε ήταν με το αζημίωτο, αφού επέλεγε πάντα τις έμμισθες διορισμένες θέσεις! Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν ποιος είναι ο απόλυτος εκφραστής της πολιτικής κωλοτούμπας αλλά και της πολιτικής αρχής «για την τσέπη μου, ρε γαμώτο!». Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κ. Δέδε!!!”.
Υ.Γ. Επειδή κατηγορείτε τον κ. Τατούλη ότι στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο κοίταγε τον τοίχο, να είστε βέβαιος ότι εσείς προσωπικά θα κοιτάτε συνέχεια την πλάτη του σε ό,τι αφορά την πολιτική σας διαδρομή…”.


NEWSLETTER