Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 19:37

Μπούζα: “Ολα τα έργα που εκτελούνται είναι δουλειά της προηγούμενης διοίκησης"

Γράφτηκε από την

"Η περιφερειακή αρχή του κ. Νίκα προσπαθεί να θολώσει την αλήθεια σε ό,τι αφορά έργα, επειδή όλα τα έργα που εκτελούνται, είναι δουλειά και κόπος της προηγούμενης διοίκησης".


Αυτό τονίζει σε επιστολή της η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα, στη συνέχεια της οποίας αναφέρεται: "Έτσι κινήθηκαν πάλι με το πρωτοφανές σκεπτικό οικειοποίησης των έργων, προκειμένου να τα επαναφέρουν στο προσκήνιο, μιας και τα κράτησαν επί σκοπώ ανενεργά ενάμιση χρόνο. Τροποποίησαν δήθεν τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου των ήδη έτοιμων έργων από την περιφερειακή αρχή Τατούλη σε δύο αθλητικά έργα.
Εξέδωσαν μάλιστα Δελτία Τύπου, έδωσαν συνεντεύξεις και υπερηφανεύτηκαν πως δήθεν υλοποιούν έργα, που περιμένει ο τόπος. Πρόκειται αυτήν τη φορά για:
Α. Την προμήθεια και τοποθέτηση του τεχνητού χλοοτάπητα στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας.
Β. Την επισκευή της στέγης του Κλειστού Γυμναστηρίου Γαργαλιάνων.
Και τα δύο έργα ήταν απολύτως έτοιμα από την περιφερειακή Τατούλη και έμενε μόνο η υλοποίηση. Φυσικά νιώθουμε υπερήφανοι που αφήσαμε μεγάλο έργο σε πολλούς τομείς και σε ό,τι αφορά τον αθλητισμό, καταφέραμε σε δύσκολες εποχές να εντάξουμε τη στήριξη των αθλητικών υποδομών στον περιφερειακό θεσμό. Μόνο λυπόμαστε για την ένδεια της σημερινής διοίκησης στον τομέα της παραγωγικότητας και στην αναγκαιότητα της χρησιμοποίησης προπαγανδιστικών μεθόδων, προκειμένου να καλύψει τις υστερήσεις της".