Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 08:39

Στην Τρίπολη αύριο ο Γιοχάνες Χαν

Στην Τρίπολη αύριο ο Γιοχάνες Χαν

Στην Τρίπολη θα βρίσκεται αύριο και μεθαύριο ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για την περιφερειακή πολιτική, Γιοχάνες Χαν.

Η επίσκεψη, όπως ανακοινώθηκε, εντάσσεται στο πλαίσιο των επισκέψεων του επιτρόπου στις 13 ελληνικές Περιφέρειες, με την οποία επιδιώκει να διασφαλίσει την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των διαρθρωτικών πόρων, της κυριότερης πηγής δημοσίων επενδύσεων για τη χώρα. Αύριο στις 8.30 το βράδυ ο κ. Χαν θα παραστεί σε δείπνο εργασίας, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και εκπροσώπων φορέων και επαγγελματικών Ενώσεων της περιοχής. Την Παρασκευή στις 11 το πρωί, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας. Τον επίτροπο θα συνοδεύει ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης.
Αύριο το πρωί ο επίτροπος θα επισκεφθεί την Πάτρα, πρωτεύουσα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπου θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και θα παραστεί ως κεντρικός ομιλητής σε ενημερωτική εκδήλωση με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επαγγελματικών ενώσεων και φορέων, στο ξενοδοχείο "Πόρτο Ρίο".