Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 23:07

Μεσσηνία: Τι απάντησε ο Αναστασόπουλος στη Μπούζα

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Τι απάντησε ο Αναστασόπουλος στη Μπούζα

 

"Το έργο της παρελθούσης περιφερειακής αρχής το έκρινε ο λαός και αποφάσισε. Στη Μεσσηνία δε, με εκκωφαντικό τρόπο, αλλά προφανώς δεν πήρατε το μάθημα που σας δίδαξε ο μεσσηνιακός λαός". Αυτό τονίζει απαντώντας σε δηλώσεις της περιφερειακής συμβούλου Αντωνίας Μπούζα ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Αναστασόπουλου: "Σχετικά με την εμμονή της κ. Μπούζα, σχεδόν ενάμιση χρόνο τώρα, να αναφέρεται συχνά στο έργο της προηγούμενης περιφερειακής αρχής και να περηφανεύεται για αυτό, μηδενίζοντας το έργο της παρούσας περιφερειακής αρχής, έχουμε να παραθέσουμε τα παρακάτω: Το έργο της παρελθούσης περιφερειακής αρχής το έκρινε ο λαός και αποφάσισε. Στη Μεσσηνία δε, με εκκωφαντικό τρόπο, αλλά προφανώς δεν πήρατε το μάθημα που σας δίδαξε ο μεσσηνιακός λαός. Αμφισβητείτε την κρίση των Μεσσηνίων μήπως; Εμείς καθόλου. Μας έχει γίνει πλέον συνήθεια να διαβάζουμε τις ανακοινώσεις σας στο γνωστό ύφος, κάθε φορά που ανακοινώνονται έργα, τα οποία τα «οραματιστήκατε» εσείς πρώτοι, αλλά 10 χρόνια τώρα δεν καταφέρατε να τα κάνετε…, ιδιαίτερα όλοι βίωσαν το ανύπαρκτο αποτύπωμά σας στην ΠΕ Μεσσηνίας.

Από λόγια και υποσχέσεις χορτάσαμε. Η περιφερειακή μας αρχή σέβεται την εντολή του λαού της Πελοποννήσου για αλλαγή και με εντατικούς ρυθμούς εργάζεται για να έχουν οι νέοι μας ένα καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον που κοντέψατε να θυσιάσετε στο βωμό της πρωτοφανούς μικροπολιτικής και ψηφοθηρίας που επιδείξατε και αφήσατε τον τόπο μας πολύ πιο πίσω από τις δυνατότητές του".


NEWSLETTER