Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 23:13

"Αναπτυξιακή Μεσσηνίας": Παραίτηση Στασινόπουλου με αιχμές για τον "εκλεκτό από την Άνω Μεσσηνία"!

Γράφτηκε από την
"Αναπτυξιακή Μεσσηνίας": Παραίτηση Στασινόπουλου με αιχμές για τον "εκλεκτό από την Άνω Μεσσηνία"!

Την παραίτησή του από το Δ.Σ. της "Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε." γνωστοποίησε απόψε μέσω Facebook o Στέλιος Στασινόπουλος.

Ο πρώην Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ μάλιστα εξηγώντας τους λόγους, που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση άφησε αιχμές για όσα γίνονται στην "Αναπτυξιακή Μεσσηνίας" κάνοντας λόγο για "κοροϊδία" και "μεθοδεύσεις" κατά την διαδικασία επιλογής του νέου διευθύνοντος συμβούλου, καθώς επίσης για "προκλητική αύξηση αμοιβής του κατά 150%" και έκλεισε με μία φράση, που θα συζητηθεί: "Έρχεται ο εκλεκτός σας από Άνω Μεσσηνία. Η κοροϊδία δεν έχει τέλος".

Αναλυτικά η δήλωση: 

"Παραιτήθηκα 8/1/2021απο το Δ Σ της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας ΑΕ για να μη νομιμοποιήσω με την παρουσία μου 1)Την κοροϊδία πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω βιογραφικών για την θέση του δ/ντος συμβούλου της εταιρείας. 2) τις μεθοδεύσεις του Περιφερειάρχη για επιλογή ατόμου δικής του επιρροής αγνοώντας όλα τα βιογραφικά. 3) η προκλητική αύξηση της αμοιβής  του δ/ντος συμβούλου κατά 150%.

Υ.Γ.: Αφού απέτυχε η πρώτη σας επιλογή, λόγω ασυμβίβαστου. Έρχεται ο εκλεκτός σας από Άνω Μεσσηνία. Η κοροϊδία δεν έχει τέλος.

 


NEWSLETTER