Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 16:22

Νέες απαντήσεις από παράταξη Τατούλη

Γράφτηκε από την
Νέες απαντήσεις από παράταξη Τατούλη

Με δύο ανακοινώσεις η “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη απαντά στους συμβούλους του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και σχολιάζει τη μοριοδότηση των κατοίκων λιγνιτικών περιοχών σε διαγωνισμούς του Δημοσίου.

Η πρώτη ανακοίνωση-απάντηση στους συμβούλους του κ. Νίκα αναφέρει:

"Καταλαβαίνουμε την αμηχανία και την ανησυχία των μελών της παράταξης Νίκα, όταν ακούν τον αρχηγό τους να λέει δημόσια ότι εξελέγη από τη στήριξη των παρατάξεων των αριστερών δυνάμεων! Αντιλαμβανόμαστε την πολιτική παραζάλη που τους προκαλούν οι δηλώσεις του κ. Νίκα, όπου ταυτόχρονα υμνεί το ΚΚΕ και υπερασπίζεται τη «Χρυσή Αυγή» Τους προτρέπουμε να… χαίρονται τον αρχηγό τους, αλλά να μην δουλεύουν πάρα πολύ γιατί… η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη! Πάντως είναι θετικό ότι ο κ. Νίκας τους επέτρεψε να «μιλήσουν» και από το πρόσταγμα της «προσοχής», τους έθεσε προσωρινά σε «ανάπαυση»".

Και η δεύτερη ανακοίνωση, για τη μοριοδότηση:

"Σε «βαθύ ύπνο» πιάστηκε το σύνολο του πολιτικού προσωπικού των εκπροσώπων της Αρκαδίας στο Κοινοβούλιο, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης σε ό,τι αφορά την απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, με την οποία δίνεται επιπλέον μοριοδότηση εντοπιότητας για την πρόσληψη στο Δημόσιο των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κοζάνης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Βορίδη, ο οποίος αποδέχθηκε το αίτημα των βουλευτών και των φορέων της Κοζάνης στο πλαίσιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης για τη μεταλιγνιτική περίοδο.

Ο κ. Νίκας εκτός από τα μεγάλα ψέματα που συνεχίζει να λέει για την Μεγαλόπολη, τάζοντας «λαγούς με πετραχήλια» χωρίς αντίκρισμα, καθίσταται πλέον «μοιραίος» περιφερειάρχης για την Αρκαδία και τους κατοίκους της.

Ζητάμε από τον υπουργό Εσωτερικών να συμπεριληφθεί στο συγκεκριμένο νόμο με την ίδια ακριβώς αιτιολογία και το σύνολο των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Αρκαδίας. Οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης και της Αρκαδίας δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, επειδή έχουν την ατυχία αυτή την καθοριστική και κρίσιμη περίοδο για το μέλλον τους και την ανάπτυξη των περιοχών τους, να διοικούνται από ανίκανους και ανεύθυνους πολιτικούς".


NEWSLETTER